Helemaal.niets aan te voegen.
Goede ervaringen, deskundig advies, prima service.
Goede snelle service door vakbekwaam en vriendelijk personeel.
Altijd erg behulpzaam, onderbouwen ook de kosten na een beurtje, zo blijft alles helder en transparant. Nooit problemen gehad na reparatie.
Fijne garage ondanks dat het geen merkgebonden garage is. Je wordt er altijd vriendelijk en snel geholpen door in mijn ogen zeer deskundig personeel.
Winter nekte onze accu; dezelfde dag opgelost.
service en reparaties snel en vakkundig gedaan.
Je wordt direct super vriendelijk geholpen.
Medewerkers zijn vriendelijk, je wordt snel geholpen (Bij een lekke band zijn ze direct naar mijn huis gekomen) en duidelijke prijsindicatie!
gewelidg
Eerlijke garage en ervaren monteurs al jaren heel blij mee, Echt aanraden.
X
Prima service!
goede service
Keurige garage, indien er iets vervangen moet worden, bellen ze je eerst op, doen niets uit hun eigen
vriendelijke service en overleg over de te repareren onderdelen
Uitstekende garage. Zou hem aan iedereen aanbevelen
snel gereageerd en een accu besteld en binnen 2 uur was alles weer in orde.
Ok
Goed geholpen klantvriendelijk. Aantekening als er met gratis reclame artikelen wordt geadverteerd dat ze dat er ook bij doen of vragen of ze dat willen hebben.
Klantvriendelijk
Nadat we gebeld hadden konden we dezelfde middag nog de auto neerzetten. De volgende dag was hij klaar en rijdt weer als een zonnetje. Hartelijk dank weer mannen van Vakgarage Van der Laan!!
Goede ervaring
Transportweg 18