Mijn mening "waanzinnig" betreffende de Service van Vakgarage van der Laan te Nieuwkoop is zeker niet overdreven. Is het dat dit garagebedrijf gevestigd is in een dorp en dat hoge service gewoon normaal is. Daarbij zijn de medewerkers van Vakgarage van der Laan niet alleen uiterst vriendelijk maar zijn deze ook meedenkend in het voordeel van de klant. Daarbij is de communicatie tijdens de werkzaamheden tussen de klant en vakgarage van der Laan bijzonder goed. Zo werd ik benaderd omtrent een mankement bij mijn auto om even te overleggen betreffende hoe te handelen en de kosten. Ik had het vermoeden dat deze hoge service doorberekend zou worden naar de klant maar dat is niet het geval, vakgarage van der Laan is ook nog betaalbaar. Het lijkt wel een sprookje maar mijn ervaring heeft laten zien / merken dat het gewoon de werkelijkheid is, en laten we gewoon eerlijk zijn.... dit willen wij toch als echte Hollanders :-)... Ik ben trots als inwoner van Nieuwkoop dat dit top bedrijf in ons dorp gevestigd is....
Al jaren tevreden klant. Ga zo door.
Zie boven
zie hier boven
Niks op aan te merken, onderhoud zoals altijd goed uitgevoerd
Mijn ervaring is goed.
Al jaren goede ervaring met dit garage bedrijf
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Ben na verhuizing nieuwe klant. Vond eerste contact zeer positief. Snelle service bij storing.
Alles heel transparant en snel opgelost.
Goed en zeer klant vriendelijk
Goede snelle service en gebruik mogen maken van een leenauto! :)
Ik vroeg advies aan het personeel, ik weet daarin juist behandeld en ze boden aan de zelfde dag onze auto nog te keuren.
Prima garage.
denken mee, geen absurde prijzen voor onderzoek alvorens tot repareren over te gaan. Vriendelijk, nemen de tijd. Gewoon een hele goede dealer.
Betreft winter bandenwissel. Vriendelijk, vlot en professioneel.
zie boven
Dinsdag gebeld en woensdag gekeurd. Wat wil je nog meer!
Afspraak =afspraak altijd in overleg top
Ik ging voor wintercheck (wat trouwens niet als keuze op de site staat van garage van der Laan, als je online afspraak wil maken) alleen kiezen voor zomercheck. Vakkundig gedaan, ook gekeken naar iets waar ik naar gevraagd heb. Vanwege corona niet in de kantine gezeten, (eigen keuze) maar bij balie. Kreeg koffie!
alles ging volgens afspraak
Gewoon tevreden