Duidelijk in uitleg en niet duur.
Snelle controle en duidelijke uitleg wat er moest gebeuren, en meteen verholpen en indien nodig, ververst en gemaakt.
Reparatie is netjes opgelost tegen een schappelijke prijs. Vakkundige medewerkers en een goede service. Gratis vervangend vervoer en telefonisch contact verliep goed.
afspraak goed nagekomen
Altijd vlot, correct en vakkundig geholpen voor een redelijke prijs.
Zoals altijd weer snel een afspraak kunnen maken en correct geholpen. Goede service
Ik wordt gewoon goed geholpen.
Altijd deskundig advies en goed geholpen.
Fijn dat ze de auto wilden lassen
Prettig geholpen goed overleg over de reparatie van de auto
Mijn APK keuring was binnen gekomen op de site van mijn overheid N.a.v. Herinneringsbrief dat ik rond reed zonder APK Contact opgenomen met mijn vakgarage Deze denken in oplossingen Naar grote tevredenheid alles weer gefixt Heb data meteen voor 2024 in agenda gezet Mannen bedankt
Ik ben snel en goed geholpen toen ik autopech had
Altijd zeer goed geholpen, komen goed de afspraken. De telefoon wordt zeer goed bemand.
Helaas was de instelling van de bestuurdersstoel aangepast. Hef weer terug krijgen in een voor mij prettige stand kostte mij alleen nog wel wat tijd. Waarom deze stand aanpassen als je er toch maar even in rijdt.
In het verleden en ook nu weer ben ik goed geholpen bij Vakgarage Van der Laan; een grapje tussendoor en de beste zorgen voor mijn oude maar dierbare autootje! Bedankt heren!
Zonder dat het ingepland stond en ondanks dat het druk was, op verzoek mijn auto toch een kleine beurt gegeven. Dat is een goede service.
Goed geholpen
Probleem met controlelampje bandendruk na wisseling van winter in zomerbanden. Moeilijk (nog niet) op te lossen. Moeilijk bereikbaar om vervolg afspraak te maken. Ingesproken maar niet teruggebeld worden.
je wordt altijd goed en snel geholpen
Zeer goed geholpen bij Van der Laan. Er werd goed meegedacht en alles werd in overleg gedaan, waardoor we niet voor onverwachte kosten kwamen te staan.
Ondanks drukte toch en afspraak binnen 4 w. Altijd vriendelijk en open. Keurig.
Banden gewisseld onder het genot van een kopje koffie. Snelle service
Goede service komt de afspraken na
Persoonlijke benadering met een eerlijk verhaal.
Transportweg 18
2421LS Nieuwkoop