mijn uitlaat was onder mijn auto afgebroken, om 9u bij de garage en om 14u kon ik mijn auto al weer ophalen, heel fijn!
alles volgens afspraak
Zie boven.
Altijd staan ze direct klaar
Niets aan toe te voegen
Altijd goede service, meedenken, flexibiliteit, vriendelijke ontvangst, oplossingen zoeken voor mijn auto, dubbel checken van zaken, goede uitleg per telefoon.
Ook de Kosten vielen uiteindelijk lager uit dan prijsopgave vooraf. Dat is eerlijk zaken doen en zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.
Keurig geholpen, en een goede terug koppeling gekregen van Marchel.
afspraak is afspraak !!
Heel netjes geholpen en denken mee
Keurig volgens afspraak geregeld
prima service
Vriendelijke medewerkers! Ik ben snel en goed geholpen.
prima garage.
Zie boven.
Mijn auto naar de garage gebracht zonder afspraak , en tocht geholpen . Bedankt voor de snelle service .
Ik kan ze altijd bellen met mijn vragen over onderhoud en reparaties. Ze geven altijd een kundig en eerlijk advies vooraf over wat er moet gebeuren en de kosten.
We hebben de auto laten keuren, dit is snel en goed afgehandeld. We zijn tevreden over de vlotte en vriendelijke service.
bellen wat er aan de hand is en zeggen dan meteen wat het ongeveer gaat kosten. zodat je niet voor verassingen komt te staan.
Auto voor onderhoudsbeurt en APK. Van te voren overleg wat er ging gebeuren en de kosten. Tussendoor overleg over bijkomende kosten i.v.m. nieuwe banden om door de keuring te komen. Hierin weer goed overleg naar de mogelijkheden en kosten. 's morgens gebracht en 's middags weer opgehaald. Prettig te woord gestaan.
Kom hier al jaren, dik tevre
klantvriendelijk staat hoog in het vaandel
Snelle en vriendelijke service
Prima bedrijf waar je snel terecht kunt, ze je vakkundig helpen en duidelijk zijn in de factuur.
Transportweg 18
2421LS Nieuwkoop