klantgericht en deskundig
Onze bezorgauto van de apotheek is onmisbaar voor het tijdig leveren van medicatie aan onze klanten. Dankzij de professionele en snelle service van Vakgarage Setz kunnen we altijd op onze auto rekenen! Het team is deskundig, klantvriendelijk en denkt actief met ons mee. Onderhoud en reparaties worden snel en vakkundig uitgevoerd, met altijd een heldere uitleg over de werkzaamheden. Wij zijn ontzettend tevreden en raden Vakgarage Setz van harte aan! Bedankt voor jullie topservice!
Probleem direct opgelost
Heel plezierig geholpen, deskundig, duidelijke uitleg,
vriendelijk ontvangen, goede uitleg, vlot afgehandeld
Professioneel en klantvriendelijk bedrijf.
goede vak garage klantvriendelijk
Geweldige garage
Een belletje was genoeg om dezelfde ochtend nog een nieuwe accu geplaatst te krijgen.
Prettig geholpen de eerste indruk was prima
Setz heeft mijn volledige vertrouwen. Ik geef ze op alle punten 5 sterren!
Vriendelijke ontvangst. Dealer neemt alle tijd en geeft uitgebreid advies. Hij luistert goed naar al je vragen en houdt rekening met je wensen. Zeer aan te bevelen in alle opzichten!
Altijd tevreden en prettig in de omgang.
Er zet dit keer wat meer werk in de onderhoudsbeurt ivm bandenwissel en kapot deurslot. E.e.a, goed opgelost in overleg.
Altijd correct en deskundig
Ik kon direct terecht ivm een kapotte accu, dankzij Setz kon ik toch naar mijn werk. Super blij met jullie. Top service!!
Vriendelijke mensen en goede uitleg gekregen over wat de oorzaak was van de storing in mijn auto. Ook conform afspraak dezelfde dag weer klaar en een goede gespecificeerde factuur.
Een prettige en duidelijke communicatie en een goede service die weinig te wensen over laat.
Nog steeds een goede service.
Snel en vakkundig geholpen!
Apk perfect en snel geregeld zonder onverwachte kosten
De dashcam is netjes ingebouwd. Duurde wel langer dan waar ik op gerekend had maar top gedaan.
Probleem is zo goed als mogelijk opgelost. Hier was van tevoren eerlijk en duidelijk over gecommuniceerd
Geweldige service voor een goede prijs
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand