Super snel geholpen met de APK en de montage ging ook goed & snel! Bedankt Marcel voor de goede uitleg!
Goede ervaring. Deskundigheid en prijs/ kwaliteit kan ik niet beoordelen
Duidelijke afspraken
Ik word altijd vriendelijk en correct geholpen en ook de service is uitmuntend, kortom ben zeer tevreden en inmiddels een vaste klant.
Setz lever goede service en heeft vriendelijk personeel.
Vakkundige service
Belangrijkste voor mij; betrokken, betrouwbaar en kundig team
Goede service en vriendelijke gezichten.
Prima geholpen.
Nog nooit teleurgesteld.
altijd vriendelijk en gezellig. voelt vertrouwd
Heel fijn dat alles helemaal geregeld is van aanschaf, ophalen, keuren, in orde maken en afleveren. Top!
Duidelijke communicatie, vriendelijke mensen.
goede vakkundige service
Op zoek naar een gebruikte auto kwam ik bij vakgarage Setz uit. Geen snelle praatjes maar open, eerlijk en betrouwbaar, en een hele goede service mét garantie. Heel fijn!
Apk snel geregeld met een paar nieuwe banden
zie boven
Aardige kundige mensen.
Altijd super service en denken met je mee!!
Een echte Vakgarage.
Goed!
Je wordt met plezier vakkundig geholpen.
Klantvriendelijk en mocht een probleem direct kunnen worden opgelost wordt dit vakkundig geregeld.
Tijdens mijn apk zou er naar mijn airco gekeken worden, dit is toen niet gebeurd. Afspraak gemaakt voor maand later, toen stond er niet in dat ik een leenauto nodig heb waardoor het toen ook al niet gebeurd is. Afspraak is toen verplaatst. Daarna is het eindelijk gefixt, en wel binnen één dag.
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand