Al 10 jaar bij Sets na in 2012 aanschaf Suzuki SX4 van 6 jaar oud. Al deze jaren prima onderhoud, service en behandeling.
Goede ervaring met de verkoper geven jevoldoende rumte om de auto tebekijken en te testen wij zijn zeer tevreden
Zeer goede service en advies.
Vriendelijk, open, praktisch, vlot
Ze luisteren naar de klant en als het kan ook nog eens super snelle service.
Ooit een auto, Suzuki Splash, bij jullie aangeschaft, nu een ander merk maar jullie blijven mijn favoriete garage om de hoek!
Schroefveer en hoofdweer linksvoor vervangen en de auto is uitgelijnd.
Al jaren klant van dit bedrijf.
Vakkundig en goede service en snelle levering van de auto
Goede servive vriendelijk personeel
Enige miscommunicatie omtrent de banden maar na een gesprek met Marcel is dit opgelost
Vriendelijk en een prima service.
Wordt altijd vriendelijk geholpen. Daarnaast worden we altijd netjes gebeld met een duidelijke uitleg van wat er gerepareerd moet worden (of niet). Dankzij Setz rijden onze auto’s al vele jaren veilige kilometers.
Tevreden
als ouder iemand wordt je prima behandeld
Positief en prettig
De medewerkers zijn goed bereikbaar en denken mee over de mogelijkheden.
prettige ontvangst en afwerking
Na de APK en kleine beurt meerder zaken geconstateerd die gerepareerd moeten worden. Fijn dat Setz altijd eerst overlegd met de klant en je van goede adviezen kan voorzien.
Persoonlijke en prettige bejegening. Toen ik de auto gebracht had kon ik weer een goede fiets lenen, heel fijn. Ik werd gebeld/ ingelicht wat er aan de auto moest gebeuren en wat het zou gaan kosten. De auto was binnen de afgesproken tijd weer klaar, voor het genoemde bedrag.
Goed overleg wat te doen nadat er meer nodig was voor de grote beurt. Makkelijk met huur vervangingsauto.
Auto gisteren gebracht voor apk keuring, kon mijn auto s'middags weer ophalen. Netjes geregeld
Wordt altijd vriendelijk ontvangen. Service is altijd goed.
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand