Wordt altijd op een vriendelijke manier geholpen. Ga altijd met een goed gevoel weer weg.
Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Ook tussendoor. Bij een onderhoudsbeurt wordt je gebeld als er zaken naar voren komen die niet standaard in de prijs zitten voor toestemming.
Landrover Discovery 4 gekocht met een meer dan goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer tevreden!
Op mijn verzoek aan Christiaan om een jonge occasion voor mij te zoeken werd met veel enthousiasme gereageerd. Zijn zoektocht heeft mij een prachtige auto opgeleverd.
Net als altijd een goede ervaring. Vriendelijke mensen die in zijn voor een lach.
Uitstekende service al gedurende 30 jaar!
vriendelijkheid en duidelijk
Ik heb Setz gevraagd om mij te helpen met een aankoop van een andere auto. Setz is opzoek gegaan naar een auto die voldoet aan mijn eisen, en ik ben er super blij mee! Goede service, duidelijke uitleg en je gaat weer weg met het gevoel dat je altijd terecht kunt voor vragen of iets dergelijks.
Good
ik word goed en vakkundig geholpen.
Betrokken en nauwkeurig personeel
Prima zoals de storing is opgelost. garage denkt met de klant mee
Vriendelijke en deskundige mensen , helpen en voeren deskundig de werkzaamheden uit en communiceren op een juiste en prettige manier
Alles volgens plan verlopen en op tijd. Prima bejegening. Fijn dat ik weer een fiets kon lenen.
Je kan altijd snel terecht en auto altijd op tijd weer klaar.
auto werd gehaald en gebracht !!!
Als gewend
Snelle service, prima oplossing voor het probleem
Vriendelijke communicatie, snel geholpen, erg vertrouwelijk.
Snelle en adequate service.
Ben gelijk geholpen en goed.
smorgens gebeld voor een nieuwe accu, kon gelijk langskomen voor het plaatsen van nieuwe accu
Netjes bellen als er wat mankeert en eerlijke prijs.
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand