Vlot geholpen, Goede communicatie voor de reperatie.
Snel en vakkundig.
Snel en kundig het startprobleem van mijn auto opgelost.
is goed
met een wordt SLORDIG
Eerlijk, klantvriendelijk, leenauto ter beschikking, fijne/goede uitleg als je er geen verstand van hebt, hierdoor blijft het laag drempelig.
De eerste indruk m.b.t de vakkennis, vond recent plaats toen de bedrijfswagen voor de eerste keer hier in onderhoud kwam. Er werd zeer adequaat gehandeld, de APK keuring vond snel plaats. De tweede kennismaking met de privé auto kwam het e.e.a. voor wat betreft veilig rijden aan het licht. Er is hier prima over gecommuniceerd en binnen zeer acceptabele tijd was de auto klaar. We zijn uitermate tevreden met deze garage.
Fijne garage. Geen gedoe, gewoon vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar.
Gebeld omdat de accu leeg was een Marcel kwam gelijk om te helpen. Super service.
Kon dezelfde dag geholpen worden met probleem ruitensproeier probleem.
Ik kwam met een kapotte koplamp en terwijl wij een geschonken kop koffie nuttigen werden beide koplampen vervangen
Beide auto's voor apk gebracht. Goed ontvangen, lekker bakje koffie gehad en duurde niet lang. Ook nieuwe afspraak inplannen ging gemoedelijk, duidelijke afspraken. Volgende keer kom ik zeker weer.
Top garage met oog en oor voor de klant
..............
Snelle en adequate service. Klant is hier nog koning
Niet voor niets heten ze - voor mij nog steeds - het meest vriendelijke autobedrijf. Ze helpen altijd goed, zijn kundig en bovenal heel vriendelijk. Geen klachten.
Wederom zeer positief.
Precies gedaan wat moest gebeuren keurig op tijd
Vakkundig, prettig en snel geholpen
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand