Prima geholpen
Ik heb mijn auto al jaren in onderhoud bij Vakgarage Setz in Hoogezand. Het is een uitstekend, overzichtelijk bedrijf waar persoonlijke en snelle service hoog in het vaandel staat. De kwaliteit is uitstekend.
Prima service. Ik kon met de auto naar mijn werk rijden, daar werd hij opgehaald en na zijn beurt weer teruggebracht bij mijn werk.
goede service en vriendelijke mensen
Snelle service Zeer professioneel Afspraak is afspraak.
Snelle levering van de spullen en deskundig gemonteerd.
Vriendelijke ontvangst en goede service
Mooi familiebedrijf. Vriendelijk en kundig personeel! Eerlijk en oprecht.
Vriendelijk , meedenkend en behulpzaam vlotte afhandeling
Technisch en persoonlijk hoog niveau!!!
Maandag startprobleem met de auto, dinsdag de auto gelijk heen kunnen brengen, inclusief leenauto. Uitstekende service!
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar toen de sleutel er was is alles snel en vakkundig opgelost
!
Goed afgehandeld
Als vaste klant eigenlijk niet nodig iets toe te voegen.
Goed afgehandeld
Inmiddels al paar keer een bedrijfsbusje gehuurd, simpel, snel en zonder toestanden ! Even bellen om te reserveren en de bus staat op de gewenste dag voor je klaar. Erg prettig allemaal
Een betrouwbaar bedrijf met vriendelijk personeel die goede service verleent. Ook voor het huren van een auto is dit een goed adres.
Goede communicatie en houd zich aan de afspraken.
de service is uitstekend, de behandeling voelt warm
Door het zoeken naar de oorzaak van een storing nog andere gebreken ontdekt en in overleg verholpen.
Mijn pechhulp werd elk jaar verlengt na de apk keuring. Nu hoorde ik van familie dat zei apart de pechhulp moesten aan vragen. Tot mijn verbazing was mijn pechhulp al verlopen in november 2019. Gebeld of deze al verlengd was? Nee want dat zit niet meer standaard bij de apk in. Helaas was ik hier niet van op de hoogte gebracht. Het word altijd wel snel en goed weer opgelost. Maar dit soort fouten gaat het vertouwen wel weg bij de klanten.
Goed overleg, flexibel en altijd prettig in het contact moment. Altijd fijn dat je een garage hebt waar je welkom bent maar waar je ook met vertrouwen heen gaat.
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand