Goed en betrouwbaar adres
Positief
Toppers zijn het
Mooie persoonlijke benadering. En verstand van zaken.
Mijn auto gaf onverwacht problemen, waarmee ik niet verder kon. Setz was de meest dichtbijzijnde garage, ben ik blij om. Hoewel ze het druk hadden, hebben ze mijn auto tussendoor gepland, een paar dagen later was ik weer onderweg. Als je dit presteert voor een niet vaste klant, die waarschijnlijk te ver weg woont om vaste klant te worden, dan ben ik benieuwd hoeveel stappen ze extra lopen voor de wel trouwe vaste klanten. Bedankt!
En alweer wat moois afgeleverd..
Ik kon even tussendoor voor nieuwe banden die echt versleten waren ! Snelle service! Echt blij !
Prima, duidelijk en correct.
APK en kleine onderhoudsbeurt voor mijn auto bij Setz laten doen. Kundig en vriendelijk geholpen, goede uitleg bij 2 kleine reparaties gekregen.
Transparant, duidelijk en vriendelijk
Binnen de afgesproken tijd en kosten is mijn auto gerepareerd.
Goede service.
Echt professional
Goede service en onderhoud.
Correcte afspraken en goede communicatie.
Lastige reparatie goed uitgevoerd en prijs kwaliteit verhouding prima.
In het verleden slechte ervaringen gehad bij andere garage's, Bij deze garage kun je er vanuit gaan dat je goed geholpen word
Fijne garage.
Prettig
Ik kwam met een kapotte koplamp en 8 minuten later reed ik weer weg met goede verlichting. Hoefde alleen het lampje te betalen.
Deskundig, vriendelijk
Prettig bedrijf.
Goede service, gelijk even een korte check gedaan. Had gewacht en miste een krant om de tijd te doden. “Kon er wel op wachten” en dannis een uur niksen beetje saai.
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand