Zeer Goed.
prima, tevreden
Prettig betrouwbaar vriendelijk en vakkundig, wat wil een mens nog meer. Top
Goed geholpen band geplakt
Goede kwaliteit en dienstverlening. Prima adres om een leaserijders langs te sturen voor onderhoud.
Heel betrokken en tegemoet komend, bellen als er iets bijzonders aan de hand is
super
Goed. Klantvriendelijk
Sta elke keer weer versteld met welke kundigheid en snelheid mijn fiat doblo met 360 000 km op de teller (die ik voor 5 jaar terug van mijn werkgever toen op pensioen ging mee kreeg) wordt hersteld. Sneller en beter als toen ik van de lease maatschappij nog tijdens mijn werk verplicht bij fiatdealer moest gaan.
klant vriendelijk, en betrouwbaar.
Klantvriendelijk, behulpzaam, goede service. Een bedrijf waar ik elke nieuwe auto heb gekocht en al meer dan 20 jaar kom.
goed bedrijf. snelle reparatie
Hoewel ik nu elders woon ga ik nog steeds, op tijd, naar Setz in Hoogezand omdat ik daar vertrouwen in heb en de mensen er deskundig en klantvriendelijk zijn. Mijn auto doet \'t steeds prima, dankzij de goede onderhouds-beurten.
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand