uitstekend
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Al jaren klant. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en prima service bij zowel aanschaf en onderhoud van onze auto\'s.
Het voelt goed om mijn auto bij Setz onder controle te hebben, maar ik kan deskundigheid en prijs/kwaliteit niet beoordelen.
Altijd een hele goede, vriendelijke en sneller service.
Klantvriendelijk, zorgvuldig, betrouwbaar
Prima service, goed geholpen
Goed reparatie, lekkere koffie
zeer goed
Werden netjes op de hoogte gesteld wat de kosten van de reparatie zouden worden voordat auto gerepareerd werd. Lukte niet meer op dezelfde dag. Toen stond er keurig een leen auto tot onze beschikking.
Prettig, persoonlijk. Helpen direct bij kleine akkevietjes, bijv lamp verwisselen.
Goede service en vriendelijke mensen.
Al meer dan 40 jaar klant. Dat zegt genoeg. Uitstekend en klantgericht bedrijf.
Uiterst vriendelijk en professioneel bedrijf
klantvriendelijk en deskundig Er is altijd tijd als je met een probleem of vraag komt. Als klant wordt je uiterst vriendelijk geholpen en denkt men ook met je mee.
Altijd goede service en klant gericht. Miste dit keer wel de via afspraak gemaakte punten die niet op het werkplaatsformulier stonden vermeld
goede service vriendelijk rekeningen duidelijk
C.schappelijke prijzenorrect Afspraak is afspraak
Positief. Klantvriendelijk.
Mijn kapotte voorlamp was vlot vervangen, zelfs na werkplaats sluiting, waarvoor een 10. Over mijn defecte airco zo ik in mei al gebeld worden, daarna werd juli afgesproken maar nu in november nog niets gehoord. Hier kan ik echt geen voldoende voor geven.
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand