zeer goed.
Super klantvriendelijk auto bedrijf !
Ik ben daar zeer tevreden over
Wij hebben onze (half) automaat elders gekocht maar zijn toch naar onze vertrouwde garage teruggegaan. Altijd vriendelijk en correct.
Zeer klantvriendelijk en deskundig. Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf was voor een second opinion en ik ben klant gebleven.
Prima service en erg klantvriendelijk.
Altijd vriendelijk en ze denken met je mee. En je wordt altijd te woord gestaan
perfect, goede service en meedenkend
Ik ben uitermate tevreden over dit klantvriendelijk en vakkundig bedrijf.
Prima bedrijf. Doen wat ze zeggen. Zeer klantvriendelijk.
Laagdrempelig bedrijf, no nonsense en vakkundige uitstraling. Prima \"dorpsgarage\", waar je geen nummer bent.
Uitstekende service. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Zeer klantvriendelijk bedrijf
een top service, kom er al jaren en heb nog nooit klachten gehad, de beste garage die ik ooit ben tegengekomen, met een top service
Wij als jeugdorganisatie hebben alleen maar positieve ervaringen met setz en dat al ruim 30 jaar.
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand