Sommige fouten in het goed functioneren van een auto laten zich moeilijk ontdekken. Met plezier samen blijven zoeken om een fout vakkundig op te lossen zit in het DNA van Setz.
Mijn auto was in een dag klaar. Vertellen duidelijk wat ze gedaan hebben en wat het kost en dar viel me ook nog een mee hahaha.
Altijd prima
Lijkt goed, als ik weer een jaar zonder mankementen kan rijden is het prima. Wel vraag ik mij af waarom een liter olie en wat luchtfilters zo duur moeten zijn. Het lijkt wel of er goud in zit???
Ervaring met bedrijf prima
Duidelijke informatie
Duidelijke afspraken
Apk en onderhoud netjes afgehandeld en geen verassingen achteraf.
Ik kom al jaren bij deze garage en het bevalt goed .kan er altijd terecht .
Super tevreden met de kwaliteit, snelheid en de goede service van deze garage! TOPPERS!
Snel en netjes geholpen met een lege airco
Auto ging voor APK en onderhoudsbeurt. En bedrag medegedeeld dat wanneer het daaronder bleef, het gerepareerd kon worden. Zo ging het ook. Super als afspraken gemaakt en nageleefd worden.
Fijne service en leuke mensen.
Zeer positief. Ik heb 3 auto's in onderhoud en dat gaat prima.
Zoals altijd vriendelijk, vakkundig en prima service.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
2x goed geholpen, daarna accu vervangen
klant vriendelijk altijd netjes en de eventuele problemen opgelost
auto wordt netjes behandeld en alles, mits niet aangegeven door de klant, wordt in overleg uitgevoerd. kosten laatste onderhoudt was voordeliger dan de aangegeven prijs. fijn voor de portomonnee
alles klopt hier prima
Stukje band vlak voor de vakantie snel vervangen
Goede service en snel klaar.
Blij met de aankoop van onze Opel Karl,gemaakte afspraken nagekomen.
Goed werk afgeleverd
Hoofdstraat 85