Al minstens 35 jaar een zeer tevreden klant
Goede analyse en oplossing van de storing
Onderhoudsbeurt voor mijn BMW vloet en deskundig uitgevoerd. Ook het factuur bedrag valt mij erg mee.
Vlot geholpen, bestelde onderdelen op tijd beschikbaar.
Er werd goede service geleverd, met duidelijk communicatie. Daarbij werden de reparatie snel verricht.
Fijne service en goede prijsafspraken. Ik ben er blij mee. Banden wisselen overzetten op velgen. Tot de volgende.
Ondanks het bijzondere merk van mijn auto vlot en vriendelijk door het personeel daar geholpen: chapeau!
Snelle afspraak , netjes gewerkt en het probleem gevonden
Prettig geholpen
1 keer per jaar kom ik met alle plezier langs.
Goede service en vriendelijk personeel. Dicht bij mijn woonplaats, heel praktisch dus!
Goede ontvangst ,wat afgesproken is gebeurd.
Prettig en professioneel, klantgericht bedrijf.
Zeer goede ervaringen. Vriendelijk en zeer goede service. Ik kom er nu een aantal jaren en kan niet anders zeggen dat dit een zeer goede keus is geweest.
Duidelijke afspraken, goed geregeld, en zeer hulpvaardig bij vragen
Goed geholpen en meegedacht met de reparatie van de buitenspiegels.
Professionele, deskundige en vriendelijke werknemers
Heel plezierig bedrijf met kundige mensen die aandacht hebben voor het individu en het voertuig.
Duidelijke communicatie en goed werk geleverd
Erg prettig
Top!!
Fijn en kundig personeel. Van balie medewerkers tot monteurs
Hoofdstraat 85
9601 EB Hoogezand