helemaal prima geregeld met de mannen.
Vriendelijke klantbehandeling, staan meteen voor je klaar en de klachten zijn adequaat en snel opgelost.
Een aantal jaren geleden ben ik eens bij een Vakgarage in de Maten geweest, maar daar was ik niet zo tevreden. Sindsdien naar de KwikFit geweest, maar daar kunnen ze niet alles. Afgelopen week wilde ik naar Vakgarage Landeweerd, omdat mijn buurman erg tevreden over hen is, maar zij hadden op korte termijn geen tijd en verwezen mij door naar Vakgarage De Pitstop. Ik moet zeggen dat het me goed bevallen is. No nonsense bedrijf en erg vriendelijke mensen.
Zie boven
Staan altijd meteen voor je klaar
Goede en snelle service en vriendelijk personeel. Ze houden je goed op de hoogte over wat ze gaan doen en de kosten.
Ze denken goed met je mee en overleggen alles. Prettige communicatie.
Direct geholpen nadat ik stil kwam te staan met mijn auto. Vriendelijke en correcte geholpen. Goede communicatie.
We zijn weer goed geholpen.duidelijke uitleg gehad.
Uitstekende service Vakbekwaam Vriendelijk
Correct geholpen Vakmensen Prettige ervaring Uitleg - uitvoering is uitstekend. Aanbeveling
Deze garage is betrouwbaar doen wat je vraagt en soms nog in overleg iets meer Reperaties worden vakundig en goed uitgevoerd Zijn vriendelijk tegenover de klant Zeer goede service
Ze hebben het kern van de probleem opgelosten.
Prettig gewoon man een man een woord een woord. Duidelijk eerlijk recht door zee .zijn er niet zo veel meer van
Ik kwam voor nieuwe ruitenwissers en advies. Ik weet nu precies wat ik wil en wat ik moet doen
Mijn Mini ging voor de APK en groot onderhoud. Alles volgens afspraak, geen verrassingen en alles duidelijk toegelicht. De leenfiets was ook ideaal.
Deskundige informatie en wat belangrijk is samen met de klant( ik dus) naar de beste oplossing en qua betaling niet de hoofdprijs.
Prima geholpen en goed geinformeerd over wat er gebeuren moest.
Een wat rommelige omgeving, maar wel toegankelijk. Een praatje met de monteur kan gewoon, daar hou ik wel van. Beter dan dat ik alleen maar over de uitgerolde loper naar de receptie wordt geleid.
Ben tevreden
Ik kreeg heldere en eerlijke uitleg. En de reparatie is prima gegaan.
Kom hier al een tijdje en heb tot nu toe altijd goede ervaringen gehad met de Pitstop.
Steenbokstraat 9
7324AZ Apeldoorn