Prima!
Prima geholpen.
Fijn en leuk personeel, laten je mee kijken naar wat ze moeten bestellen en wat dat dan zal kosten. Je krijgt gelijk een gemiddeld van wat het zal gaan kosten en hoelang het zal duren. Ik zal vanaf nu hier zeker vaker komen voor zaken betreffende me eigen auto.
fijne garage
nvt
Fijne deskundige mensen
Top!
Dit is de eerste keer dat ik mijn auto daar hebt gebracht, ik kan nu niet alles direct een 10 geven . tot nu toe ben ik tevreden. een vraagje, voor een volgende keer, kan ik dan ook gebruik maken van een leenauto??
altijd goed
Het is een nette garage met hele vriendelijke mensen. Zij nemen de tijd voor je. Scherpe prijzen. Garage om terug te komen .
Gemoedelijk en vakkundig.
Probleem met lpg-installatie op vakkundige wijze verholpen. De mensen zijn vriendelijk en leggen alles ongevraagd uit.
Correcte en vakkundig
Steenbokstraat 9