Super team! Grote oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid. Had winterbanden gekocht die niet direct monteerbaar waren - was geen probleem, na wat telefoontjes en even spullen halen toch gelukt. Helemaal top!!
Ik kom er al jaren en ze hebben me altijd goed geholpen.
Prima. Goed en vriendelijk geholpen. Over een eventuele reparatie wordt overlegd. Kwamen met een oplossing voor een probleem waar mijn toenmalige Mazda dealer niet uitkwam. (Tegen een zeer acceptable prijs) Aanrader!
prettig geholpen,personeel met kennis van zaken
Lpg onderdelen en kennis
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer positief. De werkzaamheden worden naar behoren uitgevoerd en de serviceverlening is goed.
Net bedrijf, prijs kwaliteit is goed
Uitstekend, goede service en kwaliteit.
Prettig no-nonsence garagebedrijf. Snel en precies geholpen met in order maken voor APK. Kan iedereen De Pitstop aanraden!
Prima bedrijf, goede service
Prima geholpen. Uitstekende service.
Goede vriendelijke service,
Gisteren in mijn geval dus 06-12 daar per toeval gekomen, mijn auto trilde met remmen, gevraagd wat het kin zijn...conclusie was niet zo moeilijk...kromme remschijven. Gevraagd wat het koste en wanneer het kon, misschien had ik geluk, maar ik kan paar uurtjes later al terecht, ben er bij blijven staan en alles is door Henk perfect ( ook de remklauwen gangbaar gemaakt ) gemaakt. Dus ja, was mijn eerste keer daar, maar wel gelijk goede indruk....
Steenbokstraat 9
7324AZ Apeldoorn