Super & snelle service! Doen wat in hun macht ligt om alles weer op tijd in orde te krijgen!
Zeer positief, denken met de klant mee
Super Service nemen de tijd om het probleem echt op te lossen Vriendelijke monteurs
uitstekende ervaring. duidelijk overleg en vakkundige techneuten.
Plezierig, snel en goed geholpen
Deskundig personeel; ongevraagd advies gekregen om te besparen bij aanschaf nieuwe auto. Zeer tevreden over de Pitstop!
Vlotte en plezierige hulp
Ik had mijn auto weggebracht om de LPG installatie af te laten stellen, maar er bleek helaas het één en ander mis mee te zijn. Gelukkig heeft de pitstop heel netjes uitleg gegeven over hun bevindingen en de mogelijke oorzaken en wat hun aanpak zou zijn plus een heldere schatting van de kosten. Hierdoor geen onnodige kosten gemaakt, super service!
Ik belde in verband met een lampje in mijn auto dat ineens was gaan branden. Ik kon heel snel terecht, kreeg een kop koffie en kon na een half uur mijn auto alweer meenemen. Heel fijn geholpen!
Mijn oude nissan primera die op gas loopt tegen een schappelijke prijs gemaakt .Bedrijf komt zeer betrouwbaar over.
Zeer goede service en reparatie wordt goed en grondig uitgevoerd
Degelijke garage. Goed en niet te duur
Steenbokstraat 9
7324AZ Apeldoorn