Apk van een zelfbouw camper met afwijkende verlichting. Wetgeving werd er goed op nagelezen en met wat tips en kleine aanpassingen wordt keuren in de toekomst geen probleem.
Fijn contact en duidelijke uitleg werkzaamheden. tevens mogelijkheden besproken over toekomstig onderhoud.
De mensen die hier werken denken stuk voor stuk mee met de klant en de garage doet wat ze beloofd tegen normale prijzen. Top garage
Ik bracht mijn auto Chevrolet Spark met een gas probleem. Het probleem was snel gevonden en verholpen. Mensen met ervaring een eerlijk advies.
Er werd duidelijk gecommuniceerd wat er mis was en wat de te verwachten kosten zouden zijn bij reparatie. Daarna reparatie snel uitgevoerd
Niet alleen voor het jaarlijkse onderhoud, maar ook in noodsituaties staan ze altijd voor je klaar!
Ik kwam er terecht vanwege disfunctioneren gasinstallatie, maar ik denk dat ik een blijvertje ben!
Bij de XJ de apk laten doen, wat bleek de beide voorste Lamba sensoren werkten niet goed meer, CO te hoog. Deze OE besteld en vervangen, echter deze waren zeer slecht bereikbaar echt geen pretje om te doen. Maar deze vakmensen kregen het voor elkaar. Rustig en met humor werd de klus geklaard. Petje af, je kunt zien dat ze de ervaring en het inzicht hebben.
Snel en integer
Helemaal prima.
Al jaren bekend met ze. Werken heel netjes en volgens afspraak. Super tevreden
Goed en vriendelijk geholpen auto was op tijd klaar. Banden besteld deze nooit meer wat van gehoord helaas
prima vakmensen
Top gasten en goede service
Het is zijn vakmensen en zeer vriendelijk.
Netjes geholpen. En dat er overlegt word als er een reparatie gedaan moet worden. En dat de klant dit zelf mag beslissen en bij wie.
Aanbrengen van de trekhaak onder de auto. Goede communicatie en prettig geholpen!
Deskundige uitvoering van de werkzaamheden. Compleet aanbod, zelfs uitlijnen!
Bieden goede service en geven de juiste hulp, ook bij computerstoringen in de auto gaan ze voor de juiste oplossing....
Ze doen wat ze beloven . Kom er al vele jaren.
Snelle kwalitatieve service
Mooi adres om te komen, In 1 woord top monteurs.
Goed en deskundig.
vriendelijk
Goede uitleg van alle kosten
Steenbokstraat 9
7324AZ Apeldoorn