Vrachtauto gekocht, goede service
Precies wat je mijn inziens mag verwachten. Al jaren consistent. Offerte vooraf, reparaties goed uitgevoerd en netjes gewassen bij aflevering.
Was op zoek naar een leuke Polo en die heb ik hier gevonden. Zeer nette garage met mooie auto's, goede service met fijne mensen. Zeer tevreden met mijn nieuwe auto. Hoop er lang plezier van te hebben.
Aangenaam goed ontvangen altijd weer maar de komende tijd zal het uiteindelijk uitwijzen. Top verkoper
Ik heb meerdere garages bezocht voor ik bij PrinsAuto kwam, Maar die waren t allemaal NIET! PrinsAuto maakt zeker onderscheid in de markt En is echt een aanrader om een keer langs te gaan
Wat een topreview Jaimy! Geweldig om te horen dat je bij ons precies vond wat je zocht. We doen er alles aan om nét dat stapje extra te zetten, dus dit doet ons goed! Geniet van je schitterende Golf GTI, we wensen je heel veel veilige én plezierige kilometers toe. Tot de volgende keer, je bent altijd welkom!
Goed geholpen en een mooie gebruikte auto gekocht
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u ontzettend veel rijplezier met uw nieuwe auto en heel veel veilige kilometers!
Heel vriendelijk geholpen, wordt goed meegedacht!
Snelle service, goede communicatie.
Goed advies gekregen, deal snel gesloten. Ook het op naam zetten en verzekering meteen geregeld. Topservice!
Ik was helaas wat later dan hun sluitingstijd, maar alsnog werd ik met open armen ontvangen!
Hele fijne ontvangst met een kopje koffie en goede uitleg gekregen op al mijn vragen. Een vriendelijke medewerker Bart heeft goed meegedacht om mijn wensen te beantwoorden. Top ervaring!
Onlangs een auto gekocht, en ben echt super goed geadviseerd, was opzoek naar een auto en nadat ik mijn wensen had doorgegeven adviseerde de verkoper om eens een proefrit in een andere auto te maken. Dat was zo enorm fijn dat we de auto direct gekocht hebben, verkoper nam echt de tijd en aflevering kon zelfs ‘s avonds. In één woord: Fantastisch!
Als ik met een kleinigheid kom, bijv een kapotte koplamp word ik meteen geholpen en er wordt zelfs niets voor gerekend. Dit heb ik al een paar keer ervaren.
Ik waardeer jullie aandacht en vakmanschap enorm. En ook het meedenken van Rick, bij wie ik als eerste mijn vragen voorleg, ervaar ik als topservice!
Ik moest mijn APK nog inplannen, maar was dat bijna vergeten. Gelukkig kon ik bij jullie heel snel terecht. Ook op de dag zelf werd ik vlot gebeld dat de auto weer klaar was. Top service!
Zeer vriendelijk personeel en goede service.
Bart en Corne hebben mij prima geholpen. Bart verkoop Corne uitleg
Vriendelijk personeel, snelle service, prima communicatie.
Bij onderhoud en vervanging van onderdelen wordt eerst overleg gedaan met de klant. Eerlijk advies en een deskundig oordeel zijn uiteindelijk voor ons het belangrijkst. Beleefd personeel en deskundig advies!
Ik had mijn eerste auto gehaald en heb een goede ervaring gehad dankzij flynn, vrij flexibel en meedenkend. Een goede eerste ervaring voor mij!
prima, auto gekocht, aflevering kan ik nog niets over zeggen. Maar dat komt nog
Na langdurige relatie vind ik vakgarage Prins Auto betrouwbaar
Zoals altijd geweest hebben de jongens (en meiden) van Prins auto's super gedaan. Bedankt weer!
alles wat van vakgarage mag verwachten gebeurt hier bij dit bedrijf. dus ik zal dit bedrijf altijd aanbevelen.
Toen mijn vorige garage moest stoppen, ben ik voor het onderhoud gaan zwerven, tot ik Prins Auto ontdekte in mijn achtertuin, zij hebben mij geweldig geholpen, hartelijk dank
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!