Zeer prettig geholpen aan een Mercedes-Benz. Vlot contact met Flynn via de app, zelfs buiten werktijd. Geen stomme verkoop praatjes, recht voor z'n raap. Kortom heel erg tevreden. Verder een prachtige garage met vriendelijke medewerkers die er voor zorgen dat je je welkom voelt. Heel erg tevreden! 10/10
Heel erg tevreden met de aankoop! En werd goed geholpen. Bedankt Flynn. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan!
Mij auto moest voor het eerst (sinds het mijn eigendom is) met de APK. Voor vakgarage Prins Auto gekozen op aanraden van familieleden en erg tevreden met mijn keuze. Na de APK waren er dingen veranderd waar ze direct naar hebben gekeken voor me. Vriendelijke service!
prima geregeld
Heel comfortabel gevoel bij het onderhoud door Vakgarage Prins. De door mij aangegeven onderhoudspunten worden altijd snel en goed uitgevoerd en zonodig worden andere aandachtspunten tijdig gesignaleerd en in overleg opgelost. Zeer goede communicatie en services (zowel telefonisch als bij bezoek ) door de medewerker van de werkplaatsdesk.
bedankt..
Geen klachten, alles ging naar behoren.
Mijn auto was weer aan een APK en servicebeurt toe. On line een afspraak gemaakt, waarbij hiervoor tevens een kostenopgaaf werd verstrekt. Bij het afleveren van de auto kreeg ik het aanbod om naar huis gebracht te worden en weer opgehaald als de auto weer klaar was. Dit is gratis binnen Alblasserdam. Na afloop kreeg ik de auto gewassen en wel weer mee. Hij loopt weer prima.
‘s-Ochtends een auto gekocht, ‘s-middags rijden. Wat een service. Nog wat kleine dingetjes tegen gekomen en die werden gewoon opgelost.
Professioneel geholpen
Een mooie fiat gekocht in juni. We dachten even dat er iets mee was. Voor controle geweest in september. Konden ook gelijk terecht en alles was goed. Super goede service.
Zoals altijd, netjes geregeld en keurig afgesproken.
zondag lekke band.. Alles was dicht en de meeste maandag niet open of dan kon ik dinsdag pas terecht. Vakgarage Prins Auto geappt en kon maandag om 8:00 terecht. binnen 15 minuten was de auto alweer klaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Donderdag auto gekocht en vrijdagmiddag netjes afgeleverd. Snel en keurig gedaan!
Uitstekende service en hulp waar nodig
Goede en professioneel garagebedrijf zonder nonsens. Sinds de aanschaf van mijn Volvo V70, onderhoud en noodgedwongen reparaties nog steeds even tevreden, er wordt echt meegedacht over de uit te voeren reparatie waarvan achteraf ook goede feedback gegeven word. Ook op vrijdag last minut mijn auto afhalen was geen probleem. Zeer tevreden en daarom een dik verdiende 10!!!! Groet, Onno
vriendelijk personeel
Auto met start problemen opgehaald en met 1 dag weer gedrapeerd klaar voor gebruik.
Ik heb geen kennis om een grote verhaal er over te schrijven
Heel vriendelijke werknemers, snel geholpen.
Het was een goede ervaring om bij jullie te zijn en ik wil bij blijven voor autohuren !
Snel een afspraak online kunnen maken voor een kleine onderhoudsbeurt.
Vriendelijke personeel. Auto opgehaald en gebracht en gewassen!! Hele goede service. Netjes op de hoogte gehouden van de werkzaamheden voor een goede prijs. Ga zeker weer terug voor een volgende afspraak. Bedankt!
Rick is altijd beleefd en netjes, ik zou hem bijna gaan bellen om even gezellig te kletsen, alleen is hij daar te druk voor. Reparaties en onderhoud worden altijd vakkundig en netjes afgehandeld. Wij (mijn vrouw en ik) hebben 2 auto's bij hun in onderhoud en we gaan echt nergens anders heen.
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!