Al meerdere keren snel geholpen. Goed geinformeerd over wat er moet gebeuren.
Beste meneer Jongeneel, Ontzettend bedankt voor dit mooie cijfer. Ook wij zijn enorm blij dat we u snel hebben kunnen helpen. We doen dit graag zolang onze planning dit toelaat. En het is natuurlijk prettig dat u goed bent geïnformeerd over de reparatie, want transparantie is enorm belangrijk. We zien u graag de volgende keer weer terug bij Vakgarage Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Nemen service nog echt serieus Was mijn eerste ervaring hier,maar is vooralsnog prima bevallen Afspraak klaar zijn auto werd niet gehaald
Beste meneer Bitter, Hartelijk bedankt voor het invullen van deze positieve review. Uw woorden zijn een schot in de roos. Service nemen we zeer serieus en is dan ook één van de belangrijkste aspecten van onze missie. We vinden het enorm fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Wel vinden we het jammer dat we niet op tijd de auto hebben kunnen afmaken. Uiteraard hebben we hier wel ons uiterste best voor gedaan. Helaas, duurde de reparatie langer dan dat we van tevoren hebben ingeschat. We streven ernaar om dit een volgende keer beter te doen. Graag zien we u de volgende keer weer terug bij Vakgarage Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Ervaring is goed gegaan goede service maar wat ik raar vind is dat ik geen rapport van de controle gekregen heb
Beste meneer Oonincx, Bedankt voor het invullen van de review. Dit waarderen we enorm. Het rapport van de controle hebben we zojuist naar uw e-mailadres gestuurd. Deze kunt u op dit moment in uw inbox bekijken. Normaliter is het niet gebruikelijk dat wij standaard de digitale werkorder verzenden of meegeven. Uiteraard, indien gewenst, is dit altijd mogelijk. Bij de balie kunt u dit kenbaar maken zodat we deze meteen op de e-mail kunnen zetten of kunnen uitprinten. Hopelijk hebben wij u zo naar tevredenheid kunnen helpen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan zijn we te bereiken op 0786918448. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Uitstekende service.
De service en klantvriendelijkheid staan bij Prins hoog in het vaandel. Goede communicatie en er wordt altijd gezocht naar een oplossing en correcte afhandeling!
goede afhandeling van onderhoud
Goede communicatie
Correct geholpen.
Vakkundig eerlijk en meedenkend
Beste Ton, Wauw, wat een mooie review, bedankt. Hier worden we echt blij van. Vakkundig, eerlijk en meedenkend. Grotere complimenten kunt u ons niet geven. Dit is één van de belangrijkste aspecten van onze missie en wat fijn dat dit bij u ook zo is overgekomen. We hopen u de volgende keer weer terug te zien en dan staan we ook weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Prima service , aardige medewerkers
Beste Bart, Bedankt voor uw positieve review. Hier zijn we enorm blij mee. Bij ons gaat prima service en vriendelijkheid hand in hand als een tweede natuur. Dit is onderdeel van onze missie en we zijn erg blij dat u dat ook zo heeft ervaren. We zien u graag de volgende keer weer terug bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Oog voor de klant met een ouderwetse service, helemaal goed
Beste Sander, Van uw review worden we echt ontzettend blij. Graag willen wij u bedanken voor de genomen moeite en uw positiviteit. Oog voor de klant hebben is een belangrijk onderdeel van onze missie. Met uw wensen in ons achterhoofd kunnen we zo de beste ouderwetse service bieden. We zijn blij dat dit ook zo bij u is overgekomen. Graag zien we u weer eens terug bij Vakgarage Prins Auto. Ook dan zullen we weer voor u klaar staan. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
correcte en snelle afhandeling
Beste mevrouw Sels, Bedankt voor uw positieve review. Dit vinden we echt heel erg fijn. Een snelle afhandeling is zeker erg belangrijk, want hoe sneller u hier klaar bent, hoe sneller u met uw auto weer de weg op kan. Echter, moet het wel correct zijn. We zijn erg blij dat dit bij u en uw auto ook weer is gelukt. We zien u graag de volgende keer weer terug bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Doen wat ze moeten doen. Prijs vooraf goed omschreven.
Beste Rene, Bedankt voor uw positieve review. Hier zijn we erg blij mee. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten van tevoren weten wat ze kunnen verwachten. Dit doen wij door middel van het opstellen van een offerte vooraf. Fijn dat dit door u als positief is ervaren. We zien u graag een volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Garage bezocht op dag 1 voor een kleine reparatie. Gedeeltelijk uitgevoerd, onderdeel werd besteld. Tweede bezoek binnen gereden voor monteren besteld onderdeel. Mij als klant drie kwartier in de wachtruimte zetten om vervolgens aan te grven dat het onderdeel kwijt is en opnieuw besteld moet worden. Vervolgens bij monteren besteld onderdeel de garage uitrijden en zelf zien dat het mankement niet verholpen is en nog steeds zichtbaar is op het display van de auto. Wederom rechts omkeer voor een derde bezoek. Dit zorgt bij mij als klant niet voor een professionele indruk en heeft mij extra tijd en inspanning gekost.
Beste mevrouw Langerak, Zoals afgelopen zaterdag telefonisch besproken zien we u binnenkort om het alsnog op te lossen. Wederom excuses voor het ongemak, wij zullen er alles aan doen om het te verhelpen en uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Prins auto de opdracht geven een wielset te zoeken. Dit is direct opgepakt en geregeld met een offerte vooraf!
Beste JBexclusive, Wij willen u heel graag bedanken voor deze positieve review. Hier worden wij enorm blij van. Wat goed om te lezen dat u vooraf een offerte van ons heeft ontvangen. Transparantie vinden we erg belangrijk en is een belangrijk onderdeel van onze missie. Tot de volgende keer bij Vakgarage Prins Auto, u bent ook dan weer van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Vriendelijk, Vakkundig & snel
Beste Ilonka, Super bedankt voor uw positieve review! Hier zijn we enorm blij mee. Doordat u snel en vakkundig bent geholpen kunt u weer veilig de weg op. Voor ons is er niets belangrijker dan dat. We zien u graag weer een volgende keer terug bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Ik ben snel en deskundig geholpen door zeer vriendelijk personeel
Beste Serge, Graag willen we u bedanken voor uw mooie review. We vinden het enorm fijn om te lezen dat u snel en deskundig bent geholpen door ons vriendelijke personeel. Ons Team komt met plezier naar Vakgarage Prins Auto omdat we namelijk met ontzettend leuke klanten mogen werken zoals u en dat uiten we graag met vriendelijkheid. We zien u graag weer een volgende keer terug bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Prima geholpen. Ook met auto van 15 jaar oud.
Beste Marcel, Graag willen we u ontzettend bedanken voor de mooie review die u heeft achtergelaten. Wij houden ons graag aan onze afspraak en ook bij u is dit weer gelukt. Hier zijn we enorm blij mee. Dit is namelijk waar wij voor staan. We zien u graag weer een volgende keer terug bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Er wordt goed naar de klant gekeken. Als het ware blijft Prins de auto besturen om de klant een vrije weg te geven.
Beste Hilde, Graag willen wij u ontzettend bedanken voor deze positieve review. Hier zijn we erg blij mee. Mocht er nog iets zijn dat we kunnen verbeteren aan onze service, dan horen we dit heel graag zodat we dit mee kunnen nemen in ons proces. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Wat een super leuke garage, vrolijke blije mensen, daar wordt je zelf toch ook vrolijk van!! Afspraak is afspraak, vakkundig, een garage waar je je goed bij voelt, daar mogen velen een voorbeeld aan nemen.
Beste Eric, Wauw, ontzettend bedankt voor deze fantastische review! Wij zijn zo vrolijk omdat wij klanten hebben zoals u. Iedere klant is voor ons zo ontzettend waardevol en hierdoor komen wij al met een glimlach naar de garage toe. Dit was met u zeker geen uitzondering. We zien u heel graag een volgende keer weer terug bij ons. Ook dan staan we heel graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Je komt langs voor kleine reparatie, gelijk geholpen, top.
Beste Ernst, Bedankt voor de positieve review. Hier worden wij erg blij van. Kleine of grote reparaties, het maakt voor ons niet uit. Het is allemaal even belangrijk en zo zagen we dat ook bij uw auto. We zien u hopelijk weer eens terug bij ons en ook dan staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Motor optimalisatie voor 2.2 defender 110 gedaan. Fantastisch resulaat! Alsof je in een andere auto weg rijdt. Tevens een Front Runner ladder laten plaatsen. Alles okay!
Beste Peter, Ontzettend bedankt voor het achterlaten van deze geweldige review. Wat fijn om te lezen dat onze inzet zo enorm is gewaardeerd. Het is natuurlijk super fijn om het gevoel te hebben alsof de auto weer als nieuw is na een bezoek aan ons! U bent uiteraard van harte welkom de volgende keer bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan wij weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Auto gebracht voor servicebeurt en controle einde garantie. Geen bijzonderheden, binnen 1,5 uur weer klaar.
Beste Eric, Bedankt voor de waardering en aanbeveling. Fijn om te zien dat u onze service en deskundigheid aanbeveelt. Wij blijven er elke dag naar streven om onze service steeds verder te optimaliseren. Mochten er verbeterpunten zijn dan horen wij dit uiteraard ook graag zodat wij daar weer mee aan de slag kunnen gaan. U bent uiteraard van harte welkom de volgende keer bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan wij weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Auto gebracht voor onderhoudsbeurt en APK. Bij aankomst stond mijn afspraak niet in de werkagenda. Kan gebeuren. Direct opgelost. Geen probleem. Klant is koning.
Beste Peter, Bedankt voor het invullen van de enquête en de aanbeveling ondanks het foutje. Dit biedt ons de kans om elke dag weer te verbeteren. De klant is zeker koning bij Vakgarage Prins Auto en fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Ook wij maken wel eens een foutje en zijn blij dat we ook de kans krijgen om dit weer op te lossen. Gelukkig is dit in uw geval ook gelukt. U bent van harte welkom de volgende keer bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan wij weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!