Kwam pas om 17 uur aan, om mijn airco te laten checken. Ze gingen eigenlijk al dicht, maar namens toch de tijd voor me:) Toppersssssss!
Beste Steven, Bedankt voor uw aanbeveling en mooie woorden. Dit is waar Team Prins voor staat en wij streven er dagelijks naar om onze klanten die extra service te bieden. Wij doen het graag en met alle plezier! U bent van harte welkom de volgende keer bij Vakgarage Prins Auto en ook dan staan wij weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Kennis en vriendelijkheid
Beste Lena, Bedankt voor het delen van uw goede ervaring bij Prins Auto. Het doet ons deugd dat u onze service en kennis goed heeft beoordeeld. Dit is waar wij voor staan en elke dag naar streven. Bedankt voor de aanbeveling en de prachtige waardering. Team Prins staat graag voor u klaar en wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Klantvriendelijk en goede service.
Beste J Verhulst, Wat attent dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij streven er dagelijks naar dat onze klanten graag bij ons langskomen en zo te zien is dat in uw geval gelukt. Bedankt voor de aanbeveling en de waardering. Team Prins staat graag voor u klaar en wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Goede service en prettig contact
Beste Leonard, Bedankt voor uw waardering en aanbeveling. Wij doen er alles aan dat onze klanten graag bij ons langskomen en uw mening is voor ons alles bepalend. Dank voor de genomen moeite. Team Prins staat graag voor u klaar, ook over 6 tot 12 maanden zijn we u graag van dienst voor een andere auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Komen afspraken na.
Beste Gerrit, Bedankt voor uw aanbeveling en de moeite om dit te delen. Team Prins staat ervoor om altijd de beste service te verlenen en wij streven ernaar dat onze klanten graag bij ons langs willen komen. Wij doen wat wij beloven is een onderdeel van onze missie en wij zijn blij dat u dit ook heeft ervaren. Uiteraard bent u een volgende keer weer van harte welkom bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Efficiënte garage, no nonsens, flexibel.
Beste Dirk, Bedankt voor uw aanbeveling en de mooie complimenten. Team Prins werkt er altijd keihard aan om de beste service te kunnen verlenen zodat de klanten graag bij ons komen. De mooie woorden van klanten zoals u geven ons een bevestiging dat wij het allemaal niet voor niets doen. Onze dank hiervoor is dan ook immens groot. Wij hebben u wens voor in de toekomst meteen doorgegeven aan onze collega's van de verkoop en zij zullen u binnen 3 maanden benaderen om uw wensen te bespreken. Uiteraard bent u voor die tijd van harte welkom bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Duidelijke offerte vooraf , vriendelijk te woord gestaan.
Beste Esther, Ontzettend bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij Prins Auto. Fijn om te lezen dat u een duidelijke offerte vooraf heeft ontvangen en onze service als vriendelijk heeft ervaren. Dit is waar wij voor staan en dagelijks aan werken om steeds verder te verbeteren zodat onze klanten graag bij ons lanskomen. Uiteraard bent u een volgende keer weer van harte welkom bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Goed bedrijf en dichtbij
Beste Maria, Bedankt voor de mooie beoordeling en aanbeveling van Prins Auto. Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen dit te delen. Wij streven er dagelijks naar om de beste service te verlenen zodat klanten zoals u graag bij ons langs willen komen. Aan uw beoordeling te zien is het in uw geval gelukt. Mocht het in de toekomst onverhoopt niet zo zijn dan horen wij dit uiteraard ook graag zodat wij de kans krijgen om te verbeteren. Wij zien u graag een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Uitstekend, Vriendelijk, Vakkundig, Snel, Kortom tot de volgende!
Beste Mischa, Bedankt voor de mooie beoordeling en het delen hiervan. Team Prins werkt dagelijks keihard om onze klanten van de beste service te voorzien. Kennelijk is dat in uw geval gelukt en wij zijn dankbaar voor de bevestiging hiervan. Veel veilige kilometers gewenst in de VW T-roc. Uiteraard bent u de volgende keer weer van harte welkom bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Beste Brian, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de aanbeveling van Prins Auto. U geeft aan dat alles goed is verlopen en dat het Top was. Vanzelfsprekend is dat voor ons een groot complimenten en hier zijn we dankbaar voor. Desalniettemin zien we ook dat u bij service en klantvriendelijkheid toch nog een klein puntje mistte waardoor we nog beter hadden kunnen scoren. Uiteraard horen wij graag waar wij aan kunnen werken zodat ook die score de volgende keer maximaal naar uw wens zal zijn. Wij horen dit graag en zien u graag de volgende keer weer terug bij Prins auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Beste Aaron, Bedankt voor de aanbeveling en de genomen moeite om deze enquête in te vullen. Team Vakgarage Prins Auto streeft er elke dag naar om de beste service te verlenen. Mocht er iets zijn wat in uw ogen beter kan dan horen wij dit uiteraard ook heel graag zodat wij het kunnen verbeteren. U bent van harte welkom de volgende keer, team Vakgarage Prins staat dan wederom voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
keurig geholpen heel klantvriendelijk ga zo door
Beste Dirk, Bedankt voor de aanbeveling en de aansporing om zo door te gaan. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we klantvriendelijk zijn en hier streven we elke dag naar om het verder te verbeteren. Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Vakgarage Prins Auto in Alblasserdam. We zien u heel graag een volgende keer weer terug. Ook dan staan we heel graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Open en eerlijk en altijd welkom
Berste Leendert, Wat fijn om te zien dat u ons als open en eerlijk beschrijft, dat is een belangrijk punt van onze missie. Iedereen is altijd welkom bij Vakgarage Prins Auto en dit is bij u ook zo overgekomen. Wij willen u bedanken voor de genomen moeite om dit te delen en zijn hier enorm blij mee! Welkom bent u altijd en de volgende keer staan we wederom heel graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Als allereerste ervaring niets anders dan lof. Er wordt de tijd genomen voor je verhaal, het onderzoek en een nette transparante offerte, aanrader!
Beste Sander, Bedankt voor de mooie complimenten en de aanbeveling. Tijd nemen voor onze klanten doen we graag zodat we een nette offerte vooraf kunnen verschaffen. Op die manier zijn er nooit verassingen en houden we de klant geïnformeerd. U ook bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. Hier zijn we u dankbaar voor. We zien u heel graag een volgende keer weer terug bij ons. Ook dan staan we heel graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Was hier voor de eerste keer. Ben erg tevreden over de service. Snel afgesproken, geïnformeerd met een SMSje toen de auto klaar was. Dauto was gewassen ingeleverd met ook wat extraatje (sleutelhanger, pen, enz) erbij. Kom hier zeker nog eens terug.
Beste Olga, Wat fijn dat we u aangenaam hebben kunnen verassen met onze extra was service en presentje. Wij wassen de auto van onze klanten na een werkplaatsbezoek en doen er een presentje bij. Leuk om te lezen dat dit ook gewaardeerd wordt. Team Prins staat ervoor om altijd de beste service te verlenen en wij streven ernaar dat onze klanten graag bij ons langs willen komen. Wij willen u ontzettend bedanken voor het delen van uw mooie beleving. Uiteraard bent u een volgende keer weer van harte welkom bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Beste Ferdy, Wij willen u ontzettend bedanken voor de aanbeveling. Wij waarderen het enorm dat u dit met ons deelt. Wij streven altijd naar de beste service en aan uw beoordeling te zien is dat ook overgekomen. Team Prins wil graag verbeteren en het elke dag weer een beetje beter doen. Mocht het in de toekomst niet zo zijn dan horen wij dit uiteraard ook graag. Heel graag zien we u een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Ik wilde graag weer in een volkswagen Touareg rijden. Dit is mijn droomauto en deze heeft Prins Auto voor mij waargemaakt. Een auto met alle opties.
Beste Eric, Ontzettend bedankt voor het delen van uw prachtige ervaring. Dat wij uw droom hebben kunnen waarmaken is ook voor ons een droom om dit voor onze klanten te mogen betekenen. Hier doen we dagelijks alles aan om onze klanten de beste service en beleving te bieden. Heel fijn om te weten dat dit in uw geval ook gelukt is. Mocht het in de toekomst niet zo zijn dan horen wij dit uiteraard ook graag. Heel graag zien we u een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Goede en snelle service, klantvriendelijk!
Beste Melanie, Bedankt voor uw aanbeveling, dit waarderen wij enorm. Dit is waar wij voor staan en wij willen u bedanken dat u dit met ons deelt. Wij streven altijd naar de beste service en gelukkig is dit in uw geval gelukt. Mocht het in de toekomst niet zo zijn dan horen wij dit uiteraard ook graag. Heel graag zien we u een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Mijn persoonlijke ervaring Goede service Klantvriendelijkheid
Beste meneer Ganesh, Bedankt voor uw aanbeveling, dit waarderen wij enorm. Wij streven ernaar dat alle klanten graag bij Prins Auto komen en dat is in uw geval kennelijk gelukt. Bovendien zullen wij op de hoogte houden van de voorraad zoals u dat wenst. U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken en dan staat de koffie en team Prins uiteraard voor u klaar. Wij zien u graag een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Originele beoordeling
Mijn persoonlijke ervaring Goede service Klantvriendelijkheid
Vakkundige en vriendelijke benadering! Service en klant gericht!
Beste Rinaldo, Wij willen u ontzettend bedanken voor uw aanbeveling en zijn blij dat ook u een goede ervaring met Prins Auto heeft gehad. Veel veilige kilometers gewenst en mocht er in de toekomst iets zijn met uw auto dan horen wij dit uiteraard ook graag. Wij zien u graag een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Een mooie polo gti gekocht bij Prins auto, na een bericht te hebben gestuurd kreeg ik meteen persoonlijk bericht met video terug van Django en daarna meteen een afspraak gemaakt voor een proefrit. De auto stond al klaar toen ik s,middags langs kwam ook de koffie stond klaar we werden een fijn ontvangen. Na de proefrit die goed beviel de deal gesloten en de volgende dag de auto opgehaald. Ik heb de auto nu 3 maanden en rij er nog elke keer met veel plezier in en ik beveel iedereen hier je auto te kopen. Prins auto nog bedankt voor de fijne ervaring!
Beste Dennis, Wij willen u ontzettend bedanken voor het delen van uw mooie beleving. Dit is waar wij voor staan en wij waarderen het enorm dat u dit met ons deelt. Wij streven altijd naar de beste service en gelukkig is dit in uw geval gelukt. Mocht het in de toekomst niet zo zijn dan horen wij dit uiteraard ook graag. Heel graag zien we u een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Prima communicatie, en de gevraagde zaken netjes en snel opgelost
Beste meneer Luijendijk, Wij willen u ontzettend bedanken voor uw aanbeveling en zijn blij dat ook u weer tevreden bent met onze service. Wij streven altijd naar de beste service en gelukkig is dit in uw geval gelukt. Mocht het in de toekomst niet zo zijn dan horen wij dit uiteraard ook graag. Heel graag zien we u een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Goeie service, auto gewassen (gratis).
Beste Leo, Wij willen u ontzettend bedanken voor uw mooie review. Heel graag zien we u een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Wij staan dan wederom voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Meedenkend, geweldige service.
Beste Robert, Bedankt voor de aanbeveling, fijn dat u onze service als positief heeft ervaren. Dit is waar wij dagelijks naar streven zodat onze klanten graag bij Prins Auto komen. Wij wensen u veel veilige kilometers en zien u graag een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Team Prins en de koffie staat dan wederom voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Ik had maar een klein probleem aangaande de trekhaak. Hiervoor moest ik wel ver rijden, maar de service en vriendelijkheid van de monteurs was geweldig. Het euvel was snel verholpen door de kennis van de monteur en kunnen nu met gerust hart de fietsen meenemen. Bedankt team Prins Auto
Beste Bart, Allereerst willen we u bedanken voor het plaatsen van deze positieve review. Echter, willen we u ook heel erg graag bedanken voor het feit dat u de lange rit hier naar toe hebt gemaakt. Zo heeft u ons de gelegenheid gegeven dat wij u naar tevredenheid konden helpen. Hopelijk zien we u een volgende keer nog eens terug. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!