Buitengewoon goed!!!

Met een airco probleem kon ik bij mijn dealer pas op 18 juli voor een diagnose terecht en dat terwijl het nu zo warm is. Ook de telefonische bereikbaarheid van die lui is slecht. Heb toen gezocht op Renault Dordrecht en omstreken en kwam zo bij jullie terecht wat ineens een openbaring was. Mocht meteen komen en werd serieus genomen. Diagnose, het probleem werd verholpen en als service een gratis wasbeurt. Tevens ging dit alles gepaard met goede koffie en één en al vriendelijkheid van het personeel. Bravo!

Top service!

We waren op zoek naar een grotere auto i.v.m. een gezinsuitbreiding. Uiteindelijk bij Prins garage terecht gekomen. Daar werden we heel vriendelijk ontvangen door Django die goed luisterde naar onze eisen. Naar verloop van tijd kwamen we op de Renault Captur uit. Op de dag van ophalen kregen we zelfs een videoboodschap toegestuurd. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Prins auto.

• Faciliteiten wachtruimte

Professioneel, vakkundig en met heel veel plezier!

Ik ben vanaf begin tot het eind professioneel en vakkundig door Jango geholpen. Mooie bedrijf en gezellig personeel. Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe auto. Ik raad iedereen aan!

Prima, goede ervaring

Voor mij was het nieuw dat ik een gepersonaliseerd filmpje kreeg met info over de auto. Erg leuk. Het gesprek wat later plaats vond was open en ik voelde me niet gepushed. Ook dat was prettig. Steeds 4 van de 5 sterren als beoordeling gegeven, want "goed" is wat ik verwacht en heb ondervonden. 5 sterren zou Perfect zijn en is eigenlijk niet haalbaar.

• Faciliteiten wachtruimte

Prins garage heeft mij super geholpen met het vinden van een perfecte auto voor mij!

Ik was op zoek een kleine zuinige auto, en Prins garage heeft alle zorgen weggenomen en binen een hele korte tijd een mooie Opel Karl voor mij kunnen vinden!

goed geholpen

goede service

Vakkundig en goede service

Vakkundig een probleem gevonden en prima advies na onderhoudsbeurt.

Snelle juiste diagnose

Probleem met fuel sensor, direct en juiste diagnose. Nieuw onderdeel bestelt en dag later vervangen

• Faciliteiten wachtruimte

Vlotte afhandeling en prima communicatie

De mensen van Prins stralen liefde voor de auto uit, geven mij niet de indruk dat ze alleen willen verkopen en communiceren helder en duidelijk over de dingen ze aantreffen en wat ze er aan gaan doen.

prijzig

leerzaam

opgehelderd

Apk keuring van onze oude Volkswagen polo. Miscommunicatie over reparatie/apk keuring, maar achteraf duidelijke uitleg gekregen over de situatie.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Locatie N.v.t.

Klantvriendelijk & behulpzaam & relaxed

Prima service Een tip; de volgende keer even melden waar de hendel zit om de benzinedop te openen.

• Locatie N.v.t.

Goed!

Goed!

Snel en geen gedoe

Even lekker snel een auto huren zonder veel gedoe. Dan moet je bij Prins zijn. Keurige auto, goeie service aan de balie, vlotte afhandeling.

Goede klantenservice zoals gewend

Ik moest even wachten op het wisselen van een paar koplampen en er werd onderzoek gedaan naar de remmen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden. Alleen tijdens dat wachten, had ik best een kopje koffie gelust. Normaal gesproken wordt me dat altijd netjes aangeboden maar nu werd het vergeten en om er om te vragen, vind ik ook zo wat.

• Faciliteiten wachtruimte

Alles snel en adequaat geregeld. No nonsens en direct duidelijkheid Hou ik van

Top garage

Ondanks de melding na de proefrit dat de R A band te lage spanning had .1.9 bar moest ik hem toch zelf op druk zetten bij thuis komst. Ik denk dat dit niet onder de 130 controle punten valt net jammer.

• Faciliteiten wachtruimte

Goed geholpen en zeer goede uitleg

Deskundig

Deskundig en fijn geholpen. Ik kom hier zeker vaker.

• Faciliteiten wachtruimte

zeer goede service mijn compliment

het was gewoon TOP

• Faciliteiten wachtruimte

Professioneel en hartelijk, zeer effcient in de afhandeling van onze aankoop

Aangename ontvangst en gesprekken, professionele en snelle afhandeling van het papier werk, zonder haast en druk.

Kort maar krachtig

Zie boven

• Faciliteiten wachtruimte

Snel en alles volgens afspraak.

Mijn probleem met het audiogedeelte werd keurig door een monteur aangehoord. Hij verwachtte dit niet meteen te kunnen oplossen. Ik kreeg toen meteen een vervangende auto mee en de toezegging dat mijn auto klaar zou zijn voordat ik twee dagen later met vakantie zou gaan. Dat kwam inderdaad keurig in orde.

Mercedes Cla

Vandaag mijn nieuwe auto op mogen halen. Daar stond hij dan, mooi gepolijst onder een rode doek. Perfect!! Super vriendelijk personeel, die ook de tijd voor je nemen! Ik zal in de toekomst zeker terug komen.

• Faciliteiten wachtruimte

Altijd keurig en netjes geholpen. Daarom vaste klant!

Zowel voor aanschaf of onderhoud een prima partij

Wattstraat 14

2952 AX Alblasserdam

Over Vakgarage Prins Auto

Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!