Met een airco probleem kon ik bij mijn dealer pas op 18 juli voor een diagnose terecht en dat terwijl het nu zo warm is. Ook de telefonische bereikbaarheid van die lui is slecht. Heb toen gezocht op Renault Dordrecht en omstreken en kwam zo bij jullie terecht wat ineens een openbaring was. Mocht meteen komen en werd serieus genomen. Diagnose, het probleem werd verholpen en als service een gratis wasbeurt. Tevens ging dit alles gepaard met goede koffie en één en al vriendelijkheid van het personeel. Bravo!
Beste Hans, Wij willen u ontzettend bedanken voor uw prachtige review. Dit is precies waar wij voor willen staan. We zijn vooral blij dat we u met het probleem op korte termijn hebben kunnen helpen. Heel graag zien we u een volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
We waren op zoek naar een grotere auto i.v.m. een gezinsuitbreiding. Uiteindelijk bij Prins garage terecht gekomen. Daar werden we heel vriendelijk ontvangen door Django die goed luisterde naar onze eisen. Naar verloop van tijd kwamen we op de Renault Captur uit. Op de dag van ophalen kregen we zelfs een videoboodschap toegestuurd. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Prins auto.
Beste Daeley, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We zijn enorm blij dat wij u tijdens uw laatste bezoek naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn bij Prins Auto. Team Prins staat graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Ik ben vanaf begin tot het eind professioneel en vakkundig door Jango geholpen. Mooie bedrijf en gezellig personeel. Ik ben helemaal tevreden met mijn nieuwe auto. Ik raad iedereen aan!
Beste Stephan, Wauw, ontzettend bedankt voor uw positieve review. Die kunnen we maar weer in ons zak steken. Hier doen we het natuurlijk voor. Wat fijn om te lezen dat Django zijn passie heeft weten te delen met u. Tot de volgende keer bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Voor mij was het nieuw dat ik een gepersonaliseerd filmpje kreeg met info over de auto. Erg leuk. Het gesprek wat later plaats vond was open en ik voelde me niet gepushed. Ook dat was prettig. Steeds 4 van de 5 sterren als beoordeling gegeven, want "goed" is wat ik verwacht en heb ondervonden. 5 sterren zou Perfect zijn en is eigenlijk niet haalbaar.
Beste Arno, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We zijn enorm blij dat wij u tijdens uw laatste bezoek naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn bij Prins Auto. Team Prins staat graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Ik was op zoek een kleine zuinige auto, en Prins garage heeft alle zorgen weggenomen en binen een hele korte tijd een mooie Opel Karl voor mij kunnen vinden!
Wow Zoë, ontzettend bedankt voor deze review. Heel veel veilige en fijne kilometers gewenst met de Opel Karl. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
goede service
Beste Nel, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Dit waarderen wij enorm. We zien u graag weer een volgende keer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Vakkundig een probleem gevonden en prima advies na onderhoudsbeurt.
Beste Arno, Ontzettend bedankt voor uw fijne review. We zijn erg blij dat u hebben kunnen helpen met het probleem aan uw auto. We vinden het erg belangrijk dat u veilig de weg op kunt. We zien u graag een volgende keer weer terug. Met hartelijke groet, Team Prins Auto
Probleem met fuel sensor, direct en juiste diagnose. Nieuw onderdeel bestelt en dag later vervangen
Beste Marc, Bedankt voor de positieve review. Dit waarderen we enorm. We zijn vooral blij dat we het probleem hebben kunnen vaststellen zodat we u goed hebben kunnen helpen. U veilig de weg op laten gaan vinden wij het belangrijkst. Heel graag zien we u de volgende keer weer terug bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
De mensen van Prins stralen liefde voor de auto uit, geven mij niet de indruk dat ze alleen willen verkopen en communiceren helder en duidelijk over de dingen ze aantreffen en wat ze er aan gaan doen.
Beste Kees, Hartelijk bedankt voor uw mooie en geweldige review! We zijn er stil van, omdat we uw mening enorm waarderen. Bij Prins Auto hebben we niet alleen passie en liefde voor de auto's, maar ook voor de mensen die ze berijden. U bent daar zeker geen uitzondering op. We hopen u de volgende keer weer terug te zien bij Prins Auto. Met hartelijke groet, Team Prins Auto
leerzaam
Beste mevrouw de Boer, Graag willen wij u bedanken voor het plaatsen van uw review. Dit waarderen wij enorm, aangezien we er altijd van kunnen leren. Uit uw review kunnen wij opmaken dat u onze prijzen wat aan de hogere kant vindt. Uw mening is belangrijk en daarom nemen wij dit zeker met ons mee. Echter, wil ik u wel graag informeren dat deze kosten zijn verbonden met het feit dat wij goed opgeleide vakmensen hebben die met de juiste precisie en kennis uw auto optimaal onderhouden. Zo kunt u erop vertrouwen dat u weer veilig de weg op kunt. Wij willen u bedanken dat u voor Prins Auto heeft gekozen. Mochten we nog iets voor u kunnen doen, dan staan we voor u klaar en bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Apk keuring van onze oude Volkswagen polo. Miscommunicatie over reparatie/apk keuring, maar achteraf duidelijke uitleg gekregen over de situatie.
Beste Adriana, Bedankt voor uw bericht, helaas is het ons niet gelukt om u naar tevredenheid van dienst te zijn. Dit betreurt ons enorm. Om de veiligheid van onze klanten en de medeweggebruikers te waarborgen werken wij volgens de richtlijnen van het RDW. Na de Apk-keuring hebben wij geconstateerd dat er meerdere Apk-afkeurpunten zijn. Waaronder een remverschil van 40% en een scheur in de A-stijl van de carrosserie. Dit is dan ook niet veilig om mee door te rijden. Wij zijn dan ook genoodzaakt om de auto Apk af te keuren indien deze reparaties niet uitgevoerd mogen worden. Dit zijn de regels vanuit het RDW. Met de prijsverhouding tussen de waarde van uw auto en onze reparatie- en onderhoudskosten kunnen wij geen rekening houden. Helaas, zijn de genoemde kosten nodig om de auto weer optimaal en veilig de weg op te krijgen en uw auto op de juiste manier te onderhouden. We hebben van de afkeurpunten dan ook foto’s gemaakt die we helaas hier niet toe kunnen voegen. Deze hebben wij separaat naar u toegestuurd per e-mail. Graag komen we met u in contact om hier nader over te spreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0786918448. Uiteindelijk willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn en hier graag komen. Met vriendelijke groet, Team Prins
Originele beoordeling
Apk keuring van onze oude Volkswagen polo. Geen realistische terugkoppeling van reparatie, kosten ver boven actuele waarde vd auto. Door verkeerd afmelden, verviel de apk die nog enkele weken geldig was direct. Inmiddels is de auto elders goed gekeurd na kleine reparatie.
Beste Adriana, Bedankt voor uw bericht, helaas is het ons niet gelukt om u naar tevredenheid van dienst te zijn. Om de veiligheid van onze klanten en de medeweggebruikers te waarborgen werken wij volgens de richtlijnen van het RDW. Na de keuring hebben wij geconstateerd dat er meerdere Apk-afkeurpunten zijn. Waaronder een remverschil van 40% en een scheur in de A-stijl van de carrosserie. Dit is dan ook niet veilig om mee door te rijden. Wij zijn dan ook genoodzaakt om de auto Apk-afkeur te melden indien deze reparatie niet uitgevoerd mogen worden. Dit zijn de regels vanuit het RDW. Met de prijsverhouding tussen de waarde van uw auto en onze reparatiekosten kunnen wij geen rekening houden. Helaas, zijn de genoemde kosten nodig om de auto weer optimaal en veilig de weg op te krijgen. We hebben van de afkeurpunten dan ook foto’s gemaakt die we helaas hier niet toe kunnen voegen. Deze hebben we aanvankelijk aan uw review naar u toegestuurd per e-mail. Graag komen we met u in contact om hier nader over te spreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0786918448. Uiteindelijk willen wij graag dat onze klanten tevreden zijn. Met vriendelijke groet, Team Prins
Prima service Een tip; de volgende keer even melden waar de hendel zit om de benzinedop te openen.
Beste mevrouw Woustra, Bedankt voor uw aanbeveling en de tip om in het vervolg de hendel van de benzine dop aan te wijzen. Hier zullen wij in de toekomst zeker rekening mee houden. Wij zien u graag een volgende keer weer terug bij Prins Auto en Team Prins staat dan wederom graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Goed!
Bedankt Sacha, voor de fijne en positieve review. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Even lekker snel een auto huren zonder veel gedoe. Dan moet je bij Prins zijn. Keurige auto, goeie service aan de balie, vlotte afhandeling.
Beste Gijs, Hartelijk bedankt voor uw positieve en fijne review. U heeft de huurauto natuurlijk nodig om snel op uw bestemming te zijn en dan is het fijn als dat zonder rompslomp kan. Fijn dat u voor ons heeft gekozen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Ik moest even wachten op het wisselen van een paar koplampen en er werd onderzoek gedaan naar de remmen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden. Alleen tijdens dat wachten, had ik best een kopje koffie gelust. Normaal gesproken wordt me dat altijd netjes aangeboden maar nu werd het vergeten en om er om te vragen, vind ik ook zo wat.
Beste Anneke, Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn dat u op de hoogte werd gehouden tijdens dat uw auto bij ons in de werkplaats stond. Het is heel belangrijk dat u weet waar we mee bezig zijn. Wat ook heel belangrijk is, is een kopje koffie tijdens het wachten. Onze excuses dat wij deze niet hebben aangeboden aan u. Dit is niet de service die u van ons gewend bent en wij zullen er in het vervolg zeker op letten. Bedankt dat u ons hierop attent heeft gemaakt. Wij wensen u een fijne dag verder. We zien u graag de volgende keer weer terug en dan zal de koffie zeker klaar zal staan voor u. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Alles snel en adequaat geregeld. No nonsens en direct duidelijkheid Hou ik van
Beste Harold, Ontzettend bedankt voor uw positieve review. Heel graag verwelkomen wij u nog eens bij Prins Auto. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Ondanks de melding na de proefrit dat de R A band te lage spanning had .1.9 bar moest ik hem toch zelf op druk zetten bij thuis komst. Ik denk dat dit niet onder de 130 controle punten valt net jammer.
Beste Jos, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat de bandenspanning niet goed was bij thuiskomst. Dit is niet onze bedoeling geweest en wij zouden hier zeker op moeten letten. Onze welgemeende excuses voor deze situatie. Graag willen wij dit nader voor u controleren hoe het kan zijn dat de bandenspanning niet optimaal is. Ik zie dat u aanstaande vrijdag met ons een nieuwe afspraak heeft, dus dan zullen we dit zeker oplossen. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Goed geholpen en zeer goede uitleg
Beste Martin, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We zijn enorm blij dat wij u tijdens uw laatste bezoek naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn bij Prins Auto. Team Prins staat graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Deskundig en fijn geholpen. Ik kom hier zeker vaker.
Beste Rilana, Wat fijn dat we een positieve review hebben ontvangen van u! Dat doet ons zeer deugd. We zien u graag nog eens terug bij ons en dan staat de koffie klaar voor u. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
het was gewoon TOP
Beste Dirk, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We zijn enorm blij dat wij u tijdens uw laatste bezoek naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn bij Prins Auto. Team Prins staat graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Aangename ontvangst en gesprekken, professionele en snelle afhandeling van het papier werk, zonder haast en druk.
Beste Paul, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Onze medewerkers zijn zo vriendelijk, omdat we altijd met ontzettend leuke klanten mogen werken en u was daar geen uitzondering op. We zijn enorm blij dat wij u tijdens uw laatste bezoek naar tevredenheid hebben geholpen. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn bij Prins Auto. Team Prins staat graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Zie boven
Beste Leonie, Bedankt voor de positieve review, kort maar krachtig! Zoals u zelf zegt. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Mijn probleem met het audiogedeelte werd keurig door een monteur aangehoord. Hij verwachtte dit niet meteen te kunnen oplossen. Ik kreeg toen meteen een vervangende auto mee en de toezegging dat mijn auto klaar zou zijn voordat ik twee dagen later met vakantie zou gaan. Dat kwam inderdaad keurig in orde.
Beste Rob, Bedankt voor deze fijne review! We zijn ontzettend blij om te lezen dat u met een lekker muziekje aan op vakantie kon gaan. We helpen heel erg graag en lossen graag dit soort gevallen voor u op. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Vandaag mijn nieuwe auto op mogen halen. Daar stond hij dan, mooi gepolijst onder een rode doek. Perfect!! Super vriendelijk personeel, die ook de tijd voor je nemen! Ik zal in de toekomst zeker terug komen.
Beste Jahmilla, Bedankt voor uw geweldige review! Het was een waar genoegen om u van dienst te mogen zijn. We doen dit uiteraard graag! Graag zien we in de toekomst zeker terug. Dan staat de koffie weer klaar. Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Zowel voor aanschaf of onderhoud een prima partij
Beste Jan- Cees, Bedankt voor uw geweldige reactie, deze kunnen we in ons zak steken! Met vriendelijke groet, Team Prins Auto
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!