Excellent service

Vote service zowel online Al's persoonlijk,goede prijs- kwaliteit verhouding bin autohuur

• Faciliteiten wachtruimte

Prima garage met goede uitstraling

Aardige behulpzame mensen. Alles wordt netjes geregeld.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd, heel tevreden.

Zocht een garage voor een eerlijke prijs en goed werk en in de buurt. Voor een volgende keer weer.

Geweldige service

Voor het onderhoud aan mijn VW Polo ben ik fantastisch geholpen!

Slecht

Vorig jaar een Golf GTI gekocht bij dit bedrijf. Netjes geholpen door Django. Pas geleden een grote beurt uit laten voeren. Bij het ophalen al meteen het gevoel dat de dsg bak niet goed werkte. Telefonisch gemeld en na een paar dagen vakantie meteen terug gegaan. We gaan kijken of er voldoende olie in de bak zit en of er evt. lucht in zit. Conclusie die ik hoorde van service medewerker was dat olie op peil was en er geen lucht in zit. Zelf naar gerenomeerd bedrijf gegaan om oorzaak te laten onderzoeken. Wat blijkt...er zat ruim 3 liter te weinig olie in de versnellingsbak waardoor er niet mee te rijden viel. Omdat het andere bedrijf ook niet wist wat Prins er aan had gedaan moest er een diagnose onderzoek plaats vinden. Kosten Eur 600,-. Uiteindelijk betaald Prins daar Eur:250,- van uit coulance. Vanaf begin tot eind van probleem constant zelf moeten bellen, want van terug bellen hebben ze nog niet gehoord. En als je dan een keertje gebeld word krijg je te horen op een agressieve manier dat je niet moet denken dat je de enigste klant bent. Hallo, jullie veroorzaken een probleem aan mijn auto, en weten het niet op te lossen. Kortom veel kosten gemaakt, zeer slechte communicatie, zelf actief moeten ondernemen om het opgelost te krijgen. Coulance...belachelijk. Nee...mij zien jullie absoluut nooit meer terug.

• Faciliteiten wachtruimte

Als vanouds. Een goed gevoel.

Kom bij Prins Auto, die ik bijna 12 jaar geleden bij hem heb gekocht voor de winter / zomerbanden wissel. Keurig netjes geholpen. Na het wisselen van de banden Ivm het Sahara zand een wasbeurt gratis gekregen.

Goede en snelle service

• Faciliteiten wachtruimte

Snel geholpen en naar tevredenheid

Even bellen en het was op de zelfde dag geregeld. Prima kan je wel zeggen

Wisselend

Verkoop en receptie : uitstekend. Extra compliment voor de omgangsvcormen en servicegerichtheid van de receptioniste Samantha (ook al eerder aan de telefoon) Werkplaats : minder positief. Lange tijd (2 uur nodig) voor uitvoering van een eenvoudige bandenwissel en het oplossen van een paar kleine garantieproblemen ondanks een voorafgaande afspraak. Gemopper tussen monteurs in de wachtruimte bij de receptie. Dat hoort daar niet in aanwezigheid van wachtende klanten.

• Faciliteiten wachtruimte

Wederom zeer prettig geholpen bij het exportloket.

• Faciliteiten wachtruimte

Heel klantvriendelijk ingesteld en begripvol meegedacht.

Chapeau.

Netjes geholpen

Netjes en snel geholpen Auto schoon ontvangen met nieuwe apk en onderhoudsbeurt

Betrouwbaar

Bij Prins Auto worden we altijd goed en professioneel geholpen. We komen graag bij deze garage want de service is vriendelijk. betrouwbaar en deskundig. Daarnaast werken de medewerkers altijd vlot en efficiënt!

• Faciliteiten wachtruimte

Geen andere woorden voor. Door een hele vriendelijke collega geholpen

goede ontvangt en vriendelijk

wordt gebeld voor herinnering en de ontvangst is oke. ik wilde op de auto wachten tijdens de beurt en was geen probleem de toegang tot de werkplaats is niet verboden mits je rekening houdt met de vieligheid en de monteur niet hindert

• Locatie N.v.t.

Slecht

Accu vervangen prima maar de APK keuring was (weer) belachelijk. Aangegeven dat de auto snel ingeruild wordt voor een nieuwe . Krijg na 10 minuten een telefoontje dat de remschijven alle 4 moesten worden vervangen, en voor het lieve bedrag van 800 Euro. Verleden jaar werd er ook al geprobeerd mij 4 nieuwe banden te laten kopen. Verteld dit niet te vervangen en de auto opgehaald na het vervangen van de accu en de kosten hiervan en ook de kosten van APK die nu niet voltooid was. Terug bellen als hij klaar was ,bleek ook niet meer zo interessant dus zelf maar gebeld ,De volgende dag maar naar een andere garage gebracht en ja hoor gewoon zonder extra kosten goedgekeurd. Niets geen nieuwe remschijven alleen de opmerking dat de achterbanden nog goed genoeg waren maar over een paar maanden vervangen moeten worden.

Prima snelle service

Weer eens problemen met mijn Defender. Diagnose snel gesteld en binnen een redelijke termijn verholpen

Hele goede ervaring!

Ik had interesse in de Volkswagen polo gti dus een mailtje gestuurd, ik kreeg meteen een persoonlijke video van Django over de auto dus middags langs gegaan voor een testrit die beviel goed en meteen een deal gesloten met Django. Ik kon de auto de dag erna al ophalen maar dat zelf een dag uitgesteld. Vandaag de auto opgehaald naar huis gereden beviel goed en vanavond de auto goed kunnen testen echt een rij plezier. Bedankt voor de goede service!

zeer goeden service

zeer goeden service

Uitstekende service!

Uitstekende service en erg klantvriendelijk.

Vakkundige garage

We hebben hier een nieuwe auto gekocht. De service die werd geboden was super

Goede service en betrouwbaar

Tevreden

Aardig met beperkingen

Jammer dat niet alles op te lossen is binnen Het bedrijf hierdoor al 4 x voor storingen langs moeten gaan en nu naar dealer daarvoor moet. Jullie zijn wel betrokken om een oplossing te zoeken.

Ik heb goede ervaringen bij Prins Auto

Gewoon goed

• Faciliteiten wachtruimte

Snel geregeld , auto stond al klaar. Snelle afhandeling.

Wattstraat 14

2952 AX Alblasserdam

Over Vakgarage Prins Auto

Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!