Vorige week een Seat Ibiza gekocht. De verkoper was erg vriendelijk en correct. Er waren wat kleine dingetjes aan de auto die we graag in orde wilden hebben en dat is allemaal prima gedaan en verlopen. Ook het verdere contact over de levering was duidelijk en prettig. Al met al een prima zaak.
Goed geholpen bij schade aan (lekke) band. Direct tijd gemaakt en vakkundig gerepareerd.
Onze wensen bij het kopen van de auto zijn gehoord Zij maken het overzichtelijk en houden zich aan hun woord Hun service is 100 % een welkom gebaar Want zij staan altijd voor ons klaar !
Ik ben erg goed geholpen en super blij met mijn captur.
Mooie Audi RS4 hier gekocht. Zowel de verkoop en aflevering allemaal top geregeld. Reageren snel op een vraag ook een mooie inruilprijs gekregen. Daarom voor mij geen probleem om vanuit Brabant stukje hiervoor te moeten rijden. Ik kan Auto Prins aanbevelen!
Zeer prettig contact gehad met Ernst. De aankoop van beide auto's verliep zeer goed. Ook de persoonlijke benadering hebben wij als seer prettig ervaren!!
Vorig jaar voor het eerst APK en onderhoud laten uitvoeren aan mijn auto bij deze garage. Prima ervaring opgedaan. Dit jaar weer naar deze garage teruggegaan voor APK en onderhoud. Uitstekende garage en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel !!
Zeer vriendelijke en geïnteresseerden mensen die je direct op je gemak stellen en serieus naar je luisteren.
Altijd bezich om de Klanttevredenheid te verbeteren. Het kan namelijk altijd een beetje beter
Om 2 eigen nieuwe banden te laten wisellen nog voor het einde van de week , heb ik ongeveer twintig garages in de Drechtsteden benaderd om overal te horen "over een week hebben we wel tijd" of "voor deze maat hebben we geen capaciteit" Uiteindelijk bij Prins Auto uitgekomen. Daar kon het gelijk overmorgen, de jongens hadden het binnen een uur klaar, voor een schappelijke prijs, en de koffie was van versgemalen bonen. Dit noem ik nou service. Vanavond kan ik weer weg naar een nieuw project elders in Europa. Mijn dank is groot!
De service en begeleiding was geweldig . Met een goed gevoel over de auto en de aankoop ervan weggegaan
Al jaren een tevreden klant bij Prins Auto. Altijd keurige service.
Prima geregeld hoor!
Mijn auto had voor het eerst een kleine beurt nodig. Vriendelijke en snelle service. Ik neem aan dat de werkzaamheden waren goed uitgevoerd.
Na de auto gekocht te hebben na een maand een lijstje met te repareren zaken ingediend die netjes zijn verholpen of vervangen. De wagen is gekocht met 1 jaar garantie en daar houden ze zich ook aan.
Na 30 jaar lease auto's en weinig vertrouwen in de autobranche ben ik positief verrast met Prins auto's. Verkoper (Django) wind er geen doekjes om en heeft meer gedaan dan van hem verwacht werd. Na de aankoop van een auto heb ik een goed gevoel en ben zeer tevreden over de aankoop
Beste meneer en mevrouw Sluimer, Hartelijk dank voor de mooie review en het vertrouwen in Prins Auto! Wij wensen jullie veel veilige en plezierige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
heb er uit eindelijk een goede auto gekocht maar er waren wat aan loop probleem door dat de auto nog ingevoerd moest worden dit duren veel langer dan verwacht. uit eindelijk hebben ze het wel netjes opgelost
Beste Danny, Hartelijk dank voor de review en feedback. Zonder jouw input kunnen wij onszelf en de organisatie niet verbeteren. Jouw review wordt dus ontzettend gewaardeerd. Je hebt gelijk dat de aflevering langer duurde dan dat wij aanvankelijk dachten. Doordat wij tijdens het importproces tegen achterstanden bij zowel het RDW als de belastingdienst zijn aangelopen konden wij de auto minder snel op Nederlands kenteken registreren. Gelukkig kan je nu heerlijk genieten van jouw fantastische auto en wij zien je uiteraard graag terug voor het jaarlijks onderhoud. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Op 10/08 bij de garage geweest om een mankement te tonen, op 13/08 langs geweest voor het verhelpen van het mankement. Bij aankomst gelijk geholpen, alles bij elkaar max 15 minuten hoeven wachten
Beste heer de Kok, Hartelijk dank voor de mooie review en fijn dat wij uw probleem mochten verhelpen. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Een contactbericht was al genoeg en werd ik snel en prima geholpen
Beste Ernst, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat wij u van dienst mochten zijn. Tevens staan wij uiteraard klaar als u op zoek gaat naar een andere auto! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Na zelf lang te hebben gezocht naar een nieuwe auto heb ik contact opgenomen met prins auto en daar mijn wensen kenbaar gemaakt. Binnen 48 uur hadden ze een auto gevonden en binnen een week stond deze klaar. Top service en tevens goede uitleg gehad over alle functies. Daarnaast nog wat aanpassingen doorgevoerd en dit kon ook binnen dezelfde week. Ik kan iedereen aanraden zaken te doen met prins.
Beste Robbert, Bedankt voor de mooie review en deze leuke uitdaging! Wij zijn blij dat u tevreden bent met de nieuwe auto en alle doorgevoerde aanpassingen. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe. Tot snel bij ons in de wassstraat! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Fantastische service, goede prijs, perfect geregeld.
Beste Fedde, Hartelijk dank voor de mooie review. De woorden ''fantastische service'' en ''perfect'' klinken bij ons als muziek in de oren! Bedankt voor het vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Nadat er werkzaamheden zijn uitgevoerd die niet vooraf waren afgesproken is er een herziening op de factuur toegepast.
Super snel service!!
Beste Joen, Hartelijk dank voor deze mooie woorden en het vertrouwen dat wij uw auto wederom van onderhoud mochten voorzien. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Was gezellig, gelachen maar ook zakelijk en duidelijk
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en altijd scherpe blik! Wij hopen uiteraard dat uw auto nog steeds goed bevalt. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!