Werd zeer vriendelijk en prettig geholpen door de verkopers en er werd op een leuke manier contact gehouden en ook na de koop nog makkelijk te benaderen.
Beste heer Molenaar, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat wij uw nieuwe auto mochten leveren, het was een feestje! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Ontvangst, vriendelijkheid en deskundigheid. Kortom, gewoon een prettige ervaring!
Beste Greetje, Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen in ons dat wij uw nieuwe auto mochten leveren. Wij wensen u veel veilige, maar vooral plezierige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
wanneer je belt kan je altijd terecht
Beste B. van der Woude, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Bij Vakgarage Prins Auto kunt u altijd terecht. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Beste Sjon, Hartelijk dank voor deze schitterende beoordeling! Wij wensen u en uw hele familie heel veel veilige, maar vooral plezierige kilometers toe. Tot snel bij ons in de wasstraat. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Goed geholpen
Beste Anja, Bedankt voor de mooie review en het schitterende cijfer! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Erg netjes en vriendelijk geholpen door de eigenaar en medewerkers van Prins Auto.
Beste heer Voet, Hartelijk dank voor de mooie woorden en review. Heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met uw Land Rover Defender. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Als klant wordt hier naar me geluisterd. Ik voel me begrepen. Uitstekende service.
Beste Sahar, Bedankt voor de mooie review en het schitterende cijfer! Correcte service staat bij ons hoog in het vaandel. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Na 1 jaar onderhoud zeer tevreden over Garage Prins, waar ik na aanraden van mijn schoonzoon naar toe ben gegaan ivm klachten bij mijn merkgarage.
Beste A. de Jager, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en review. Wij zijn blij dat wij u als gewaardeerde klant mochten verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
prima service
Beste Dirk, Bedankt voor de mooie review en het schitterende cijfer! Correcte service staat bij ons hoog in het vaandel. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
fijne mensen, vakmanschap en vertrouwen, alles bij Prins aanwezig!
Beste Jan, Bedankt voor de mooie woorden, mooie review en het vertrouwen in ons. Wij zijn blij met gewaardeerde klanten als jullie. De koffie staat altijd klaar! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Prima geholpen, helaas liet de aflevering iets op zich wachten hier had ik op iets meer terug koppeling gehoopt.
Beste Hans, Hartelijk dank voor het mooie cijfer en uw feedback. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Nogmaals heel veel plezier en veilige kilometers gewenst met de nieuwe auto! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Beste Daniël, Bedankt voor het mooie cijfer en de waardering! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Vriendelijk personeel met een snelle maar goeie service van aanschaf nieuwe auto.
Beste Rafaela, Bedankt voor de mooie woorden en het schitterende cijfer! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Goed bedrijf! Vriendelijke mensen!
Beste Reinier, Hartelijk dank voor de mooie woorden en het fantastische cijfer! De koffie staat altijd klaar voor jullie ;) Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
ik ben netjes gebeld wat er extra moest gebeuren en de auto was nog gewassen ook
Beste Jan, Hartelijk dank voor de mooie review. Zo'n mooie auto moet natuurlijk mooi blijven, ook na een onderhoudsbeurt! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Na 3/4 jaar ruitenwissers vervangen, kosteloos in de garantie.
Beste Mauries, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Hele vriendelijke en efficiente service. Goede communicatie en ik werd snel geholpen. Ik zou Vakgarage Prins zeker aanbevelen!
Beste Carline, Bedankt voor het mooie cijfer, de review en de aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Erg vriendelijk, fijn contact! Super blij met onze nieuwe auto.
Beste Immanuël en Daniëlle, Wat een mooie woorden en schitterend cijfer! Wij zijn blij dat wij jullie nieuwe auto mochten leveren. Het contact met jullie konden wij ook niet beter wensen. Nogmaals heel veel plezier een veilige kilometers gewenst met de nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Ga eens kijken bij een BMW of Porsche dealer. Zou in jullie segment op dat niveau moeten zijn voor een nog betere ervaring. Overigens is de afspraak goed nagekomen.
Beste Matthijs, Hartelijk dank voor de review en feedback. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en zullen dit zeker meenemen in onze aanpak! Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Netjes en correct geholpen.
Beste heer Luhrman, Hartelijk dank voor uw mooie review en het schitterende cijfer. Wij wensen u nogmaals veel veilige kilometers en plezier met de nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Prima service, deskundigheid, prijs/kwaliteit uitstekend.
Beste Ernst, Hartelijk dank voor het schitterende cijfer en dito review! De koffie staat altijd klaar ;) Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Prins Auto
Suzuki gebracht voor airco service, de pomp bleek te lekken. Door de monteur op de hoogte gebracht van het euvel en gelijk de begrote kosten te horen gekregen. Snel en doeltreffend opgegelost voor een redelijke prijs. Keurig hoor!
Word bin jullie vriendelijk onthangen , te woord gestaan . En jullie hebben mooie auto's.
Snel, netjes en vakkundig geholpen! Het is voor mij 40 minuten rijden naar jullie, maar dat is het zeker waard!
Ik kwam binnen na thuis gezocht te hebben naar een auto. Meteen bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, auto stond klaar voor een testrit. Achteraf een goed gesprek gehad en de auto gekocht.
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!