Ben heel tevreden met de afwikkeling. Het lijkt net als of ik op visite ben bij een vriend. (Vriendelijke verkoper:))
Hoi Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u een goede ervaring bij ons hebt gehad. We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Vriendelijk en gezellig personeel, weten waar ze het over hebben. We hebben alle tijd gekregen voor onze proefrit. En kregen genoeg bedenktijd om te beslissen wat we gingen doen. Open en eerlijk geholpen. Django is een super verkoper!
Hoi Miranda, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Wat goed om te horen dat u zo enthousiast bent over Prins Auto en Django ;) Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Mijn ervaring beoordeel ik deze keer op een 9. De vorige keer op een 7. Het verschil zit in de persoonlijke uitleg waar we om vroegen en die we kregen.
Beste Andre, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u een nog betere ervaring bij ons hebt gehad. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Goede service, maken tijd voor de klant, Vakkundig garage personeel👍👍👍
Laast een vrij nieuwe auto gekocht bij VAK garage prins. Het is zeker een aanrader om hier voor een nieuwe auto te gaan kijken. Erg vriendelijk personeel Met een top service. Een supersnelle levering binnen 3 werkdagen had ik me auto al. Gepoets en rijklaar gemaakt. Dit is zeker een aanrader.
Beste Sander, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Nogmaals heel veel plezier van uw nieuwe auto en veel veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
APK van mijn mini via website aangemeld na openingstijd. Duidelijke site en eenvoudige handeling. Direct bevestiging per mail; afspraak volgende dag. Opvolgend een offerte ter bevestiging. Met 1 klik te accorderen. Vliegensvlugge verwerking. Daar houd ik van. Volgende dag APK afgemeld en kleine aanpassingen doorgevoerd waarvoor ik eerst telefonisch op de hoogte ben gebracht voor akkoord. Om 3 uur kon ik mijn auto ophalen. Vakgarage Prins zit op een goede locatie en heeft een professionele uitstraling, zowel exterieur als interieur. Mooi gepoetste auto! Blij van! Dank team!
Beste Ilse, Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Zeer goede service,vriendelijk personeel, zeer goed wagenpark, erg schoon, wij kiezen bij volgend bezoek weer voor van garage prins
zoals afgesproken ff een belletje als het meer gaat kosten dan in de offerte aangegeven. Keurig geregeld.
Beste Pia, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u een goede ervaring bij ons hebt gehad. We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Ik wilde een wasbeurt en vanwege het vuil de meest uitgebreide. Werd zeer vriendelijk geholpen en er kon ook een praatje af. Leuk.
Beste Bert, Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Snel en uitstekend geholpen met de reparatie van een lekke band.
Beste Andre, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u een goede ervaring bij ons hebt gehad. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
technische bekwaam, open en eerlijke mensen. top service!
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Klantvriendelijkheid en service staan bij prins op nummer 1. De koffie staat altijd klaar. Zaterdag de auto wassen in de wasstraat is dan ook goed te doen.
Beste Tim, Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Alles is altijd keurig geregeld, van het maken van een afspraak, tot offerte tot het ophalen van mijn auto na een werkplaatsbezoek.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Vriendelijk en vlot geholpen, en een gratis wasbeurt. Kortom top👍
Beste Tony, Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Netjes geholpen, prijzen vooraf gecommuniceerd, afhaaltijd vooraf vastgesteld en vervangend vervoer gratis. Prima maatregelen volgens RIVM. Top!
Beste Benny, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Dat is het extra stukje service wat wij graag aan onze klanten verlenen :) Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
ben altijd erg tevreden over de service van deze garage
Beste Henriette, Wat fijn om te horen! We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Prima garage ,leuk personeel,uitstekende service
Beste Ferry, Bedankt voor je mooie beoordeling en prachtige cijfer! Vriendelijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Jullie staan gelijk klaar voor mij !!!
Beste heer, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u een goede ervaring bij ons hebt gehad. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Heb bij Peter 10 jaar geleden mijn Seat (occasion) gekocht. Rij er nog is naar volle tevredenheid. Vandaag geweest voor de bandenwissel.
Beste Gert, Wat leuk om te horen en bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Betrof Bandenwissel Tijdig afgehandeld. Klantvriendelijk afgehandeld. "Value for money"
Ik ben een kleine klant van Prins Auto. Ik kom er 2 x per jaar voor de bandenwissel. De ervaring is elke keer uitstekend. Demonteren, monteren, op spanning brengen, ruitensproeier bijvullen, overige vloeistoffen controleren, bandenprofielen meten, adviseren, auto voorrijden, een duidelijke factuur, een gunstige prijs, diverse give-aways en zeer vriendelijk contact. Kortom een dikverdiende 10
Beste Ed, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u een goede ervaring bij ons hebt gehad. We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Heel vertrouwd gelijk als je binnenkom , en goed verzorgd de crew die er werkt allemaal even vriendelijk.
Hoi Frank, Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! We zien u graag bij ons terug. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Goede en snelle service
Mooie nieuwe auto gekocht,netjes en vakkundig geholpen door Peter Prins.
Beste Bart, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met uw nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
Erg prettig, van binnenkomst tot afhandeling. Heerlijk als de auto dan ook nog gewassen is :-).
Beste Hugo, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Dat is het extra stukje service wat wij graag aan onze klanten verlenen :) Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!