Super blij met jullie hulp om mijn auto te reparieren
Beste Jaroslav, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Vriendelijk ontvangst en goede verzorging /omgang voor de auto o.a. bescherming papier voor het instappen op de vloermat dit zijn de kleine dingen die het verschil maken.
Beste John, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Vriendelijke personeel, je wordt warm onthaald. Hele nette showroom, en een goede service.
Beste Djessie, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Zonder dat ik ooit eerder bij Prins ben geweest werd ik direct geholpen, dit tussen de volle planning door, erg prettige medewerkers en goed werk geleverd, top!
Beste Bas, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Goed geholpen
Beste G.v.d.Rhee, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Mijn droomauto gevonden via Prins Auto! Prima inruilvoorstel gekregen en snel tot een deal gekomen. In het begin wat miscommunicatie omtrent afspraken maar dit is uiteindelijk helemaal goed opgelost! Extra compliment voor de werkplaats man Edo, die mij erg fijn geholpen heeft en ervoor zorgt dat alles uiteindelijk goed geregeld word ook als er iets mis is met de auto. Na vele nare ervaringen met andere autobedrijven heb ik gemerkt dat het in deze tijd lastig is om een goede en betrouwbare autodealer te vinden maar Prins auto heeft mij weer goed op weg geholpen. Kortom ga op deze weg door en zeker een aanrader bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto!
Beste Jeffrey, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en wij wensen je veel plezier en veilige kilometers met de nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Prima bedrijf, vriendelijke verkoper, alle tijd voor de klant. Volgende aanschaf kijk ik eerst bij vakgarage prins Auto.
Beste meneer van Hoogvliet, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en wij wensen u veel plezier en veilige kilometers met de nieuwe auto. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Super snelle service! Auto zag er super uit bij aflevering!
Beste Debby, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de aflevering naar wens is gegaan. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Goede service!
Beste Coen, Bedankt voor je mooie review! Wij wensen jou veel plezier en veilige kilometers met de auto. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Alles was goed gegeld door de garage.
Beste Tiago, Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Een auto kopen is emotie en vertrouwen bij Prins gaven ze dat ons allebij, topzaak!
Beste Jeroen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je een goed gevoel bij ons hebt. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Mooi bedrijf. Schoon, opgeruimd en verstand van zaken.
Beste Marck, Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto
De verkoper moet meer tijd nemen om een en ander uit te leggen. Nu moest ik extra 40 km rijden om een aantal zaken op te lossen.
Goede service en deskundigheid, maar erg duur reparatie voor zo.n klein autootje.
De auto ging vrijdag middag kapot. En eigenlijk was er geen plek de volgende week ze waren helemaal vol geboekt. Maar deze vriendelijke behulpzame medewerkers hebben hun best gedaan om toch zo snel mogelijk de auto vakkundig te repareren. Ook denken ze met je mee en geven advies daar waar ze kunnen. Al met al weer heel erg blij met deze garage. Bedankt heren voor jullie goede service.
Beste, Bedankt voor de mooie review en goed om te horen dat u zo snel en goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Goede ontvangst, prettige uitleg en klantvriendelijkheid.
Beste Ingrid, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Top !!
Beste Karin, Bedankt voor je mooie beoordeling en prachtige cijfer! Altijd prettig om te zien. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Nette zaak, komen afspraken na, leveren auto na apk en onderhoud schoon af.
Bedankt voor je mooie review! Altijd leuk om te zien. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Zeer vriendelijk te woord gestaan en transparantie bij het kopen van de auto. Duidelijkheid en kwalitatieve vakgarage die luistert naar zijn klanten! Ook de aflevering van de auto als zeer prettig ervaren. Een vakgarage waar je terugkomt.
Beste meneer Brugman, Bedankt voor je mooie beoordeling en prachtige cijfer! Altijd prettig om te zien dat u zo goed geholpen bent. Vriendelijkheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Op vrijdagmiddag met een kapotte lamp bij Prins Auto aankomen is geen probleem. Het personeel is flexibel. Snel en goed geholpen.
Beste H. Klop, Bedankt voor je mooie beoordeling en prachtige cijfer! Altijd prettig om te zien. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Goede service, klantvriendelijk. Wij hebben een Mercedes-Benz bij garage Prins gekocht, aanvankelijk kon de auto niet op de dag afgeleverd worden wat voor ons het beste uitkwam. De heren hebben hun best gedaan om de auto alsnog op de voor ons gewenste dag uit te leveren. Super. Mijn eigen auto kreeg belangeloos een wasbeurt. Tegek toch.
Beste meneer van der Mast, Bedankt voor de mooie beoordeling! Het was inderdaad een zeer leuke manier om jullie dochter te verrassen! Wij hopen dat ze nog lang plezier heeft van de mooie Mercedes-Benz! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
er was gezegd de apk kost 19.95 dan stelletaan ze de koplamp terwijl deze pas was afgesteld totaal 15,00 duurder uit dan af gesproken ik noem dit eerste klas tillen
Beste heer, Bij een APK zijn wij verplicht om deze punten te controleren. Als wij zaken tegenkomen die niet veilig en/of niet goed zijn dan pakken wij deze direct op, anders wordt de auto afgekeurd. Als u alle andere beoordelingen van ons leest kan u zien dat het nooit onze intentie is om mensen te tillen of op te lichten. Als Vakgarage en Bovag-lid zijnde is het onze taak om ervoor te zorgen dat u goed en veilig de weg op kan. Als u verder nog vragen heeft omtrent uw APK, dan mag u deze altijd aan ons stellen. U kan ons telefonisch bereiken op 078 - 69 184 48 en per mail op [email protected]. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
dinsdag contact opgenomen voor een voor ons vervelende storing aan de auto van mijn vrouw. Nog dezelfde dag geholpen en is de auto opgehaald. Volgende dag auto weer op kunnen halen en tot tevredenheid gerepareerd.
Beste JR, Bedankt voor je mooie beoordeling en prachtige cijfer! Altijd prettig om te zien. Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Uitstekende service en gastvrij ontvangst!
Fijne vriendelijke verkoper en fijne andere medewerkers balie personeelsleden garage personeel echt een goed gevoel boj
Beste Grea, Bedankt voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Vakgarage Prins Auto.
Wattstraat 14
2952 AX Alblasserdam
Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!