5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prachtig bedrijf met uitstekende services.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slechte service! Auto gekocht waar een geluid in vering zat. Dit vastgesteld bij de proefrit. De verkoper zou dit laten oplossen zei hij, vastgelegd en al op de aankopbon. Helaas tot vier keer toe en inschakeling van rechtsbijstand en al moeten afdwingen dat het verholpen zou worden. Was volgens de garage producteigenschap, wat een onzin! Bij de laatste reparatie eindelijk opgelost, zelfs met een kind een leenauto meegekregen waar airbag niet van werkte.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had problemen mer mijn aangeschafte auto. De problemen schijnen bekende Opel problemen te zijn maar ik was hiervan niet op hoogte gesteld bij aankoop. De hoofd monteur kwam persoonlijk aangegeven wat ze gingen doen en werd tussendoor ook goed op de hoogte gehouden. De problemen zijn verholpen en ondanks dat het wat anders was dan vorige keer werd dot zonder kosten opgelost.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig. Vanochtend gebeld of ik vanmiddag terecht kon. Netjes geholpen en voor een redelijke prijs weer de deur uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede en snelle service. Klaar terwijl je wacht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf! Ze zijn ook niet voor niets Vakgarage. Ik word hier altijd erg goed geholpen. Kunnen ze het niet direct of op afstand oplossen dan wordt er tenminste een oplossing geboden door bijvoorbeeld vervangend vervoer. Ze denken altijd mee wat het beste voor de klant is. Een aanrader voor iedereen die netjes en vakkundig geholpen wilt worden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg klant vriendelijk en goede service. Kom hier al jaren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keurig verzorgd. Alles staat netjes gepresenteerd, ik ben goed en duidelijk te woord gestaan, zonder garantie kopen werd mij afgeraden dus heb ik hier mijn nieuwe auto gekocht met BOVAG garantie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb helaas geen goede ervaring met de auto die ik bij Prins gekocht heb. Na 2 weken begon er een lampje te branden dat mijn motor oververhit was. Dit popte al op bij starten. Gelukkig heeft Prins er na gekeken en volgens hun opgelost. 2 maanden later echter zelfde probleem en toen werd er gezegd dat het aan zoveel dingen kan liggen dus eerst maar koelvloeistof toevoegen etc. Dit vernanderde helaas niiks aan het priobleem bleef, sterker nog nu brand er nog een ander lampje wat ook niet goed is. Na een aantal telefoontjes is er dan nu een afspraak gemaakt voor as woensdag. We hopen dat het nu wordt opgelost aangezien we nog niet volledig van de auto hebben kunnen genieten en op dit moment er zelfs niet in durven rijden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima. Prijsopgave klopt bij reparatie.

positief

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en deskundig personeel. Zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed! Wij zijn klant vanaf de start.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Behulp zaam en zorgen dat de auto in top vorm word terug gegeven. Alleen bellen niet altijd terug als ze dat beloven. MAAR ze hebben meer aan hun hoofd dan alleen jou auto en het kan gebeuren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik werd via een collega gewezen op dit bedrijf. Ik kwam dus zonder afspraak binnen vallen. Ze hadden het erg druk en geen tijd om me gelijk te helpen waar ik ook alle begrip voor heb gezien de vakantie periode, maar ze stonden me zeer vriendelijk te woord en zou de kijken of ze me als nog zo snel mogelijk tussen door konden helpen. Ik kreeg een leen auto of fiets aangeboden. Na 3 uur hebben ze toch tussendoor mijn auto gerepareerd. In een woord FANTASTISCH

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afspraak voor airco controle en bij vullen.na twee uren konden wij de auto ophalen. 99euro afgerekend.Tijdens het rijden hoorde we een raar geluid en ook werd het maar niet koel in de auto.bel naar de garage terug,en werd na poos terug gebeld.was overleg geweest met monteur en bleek fout gelopen te zijn.er was helemaal niets bij gevuld.hier waren we niet blij mee.we waren namelijk naar brabant gereden en moesten toen ook weer terug in een warmte rijden.we zijn die middag terug geweest en is opnieuw bij gevuld.dit is onze eerste kennis making met jullie bedrijf.

Wattstraat 14

2952 AX Alblasserdam

Over Vakgarage Prins Auto

Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!