3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

informatie overdracht vaak niet echt duidelijk, lange wachttijd bij ophalen auto, onverwachts toch andere auto, niet flexibel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks de drukte hebben ze toch nog een gaatje gevonden om onze auto te repareren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben tevreden over de behandeling. Eén ding wil ik opmerken: heb als klant nooit vernomen dat het bedrijf verhuisd is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren mijn auto gebracht voor een onderhoudsbeurt. Ontvangen met koffie terwijl de leenauto werd voorgereden. Aan het eind van de morgen keurig gebeld met de bijzonderheden. Bij het ophalen blij verrast dat de auto van binnen en buiten zelfs is gereinigd!! Top service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn al jaren in business met Prins Auto, voor zowel de in- en verkoop van ons wagenpark en het onderhoud. Denken altijd met ons mee en wij zijn dan ook zeer content met deze partner.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Super Service tolle Autos faire Preise Alles Top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb mijn auto laten onderhouden bij Vakgarage Prinsauto. De chef werkplaats heeft mij vooraf keurig op de hoogte gebracht van de kosten. Toen ik de auto op kwam halen was hij netjes gewassen en kreeg ik een handige opbergtas van de Vakgarage cadeau. Zeer tevreden met dit bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de koop van een andere auto hebben wij goede ervaringen opgedaan bij Prins. Goede service en de auto is keurig opgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een proefrit gemaakt in een aangeboden occasion. Vriendelijk ontvangen met koffie. Voor de proefrit is de auto even gewassen, er lag een laag sneeuw op, hierna kon ik de auto goed bekijken en een proefrit maken. Uiteindelijk een goede deal kunnen maken waardoor ik de auto heb gekocht. Over hoe de auto zal bevallen kan ik nog niets zeggen maar vooralsnog heb ik er nu een goed gevoel bij.

All right!

Goede sevice en klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig goed en fijn geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijke directeur en medewerk(st)ers, maar niet die \"ingestudeerde\" klantgerichtheid. Deze mensen zijn echt er op uit om een klant goed en oprecht te informeren zodat je tot een weloverwogen beslissing kunt komen. Voelt goed! En :-) je kunt niet zeggen dat er geen hond komt, want er ligt een mooie, relaxte Leonberger bij de receptie... Prima bedrijf dat het verdient om succesvol te zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb bij Vakgarage Prins Auto met volle tevredenheid een Renault Clio gekocht. We werden keurig ontvangen in de showroom, onder het genot van een kop koffie werd ons uitgelegd wie Vakgargr Prins is, waar ze voor staan en hoe zij auto’s afleveren. Vervolgens hebben wij een proefritformulier ingevuld en zijn we de Clio gaan berijden. Tijdens onze proefrit in de Renault Clio is in de tussentijd onze inruilauto netjes gewassen zodat de verkoper de auto goed kon taxeren. Ik heb dit eerlijk gezegd nog nooit meegemaakt, wat een service!! Uiteindelijk werd ons een mooi voorstel gedaan met verlengde Bovag garantie, Vakgarage Pechhulpdienst en een als knal op de vuurpijl een waspas met 10 luxe wasbeurten. Ik ben ontzettend blij met deze deal en ik zou zeggen ga zo door Vakgarage Prins. Jullie zijn voor mij toonaangevend in de autobranche. Met vriendelijke groet, Delano

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Correct dealer, complete export management

Wattstraat 14

2952 AX Alblasserdam

Over Vakgarage Prins Auto

Vakgarage Prins Auto is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en onderhouden van occasions. Iedere dag zijn wij bezig om de beste kwaliteit te leveren, langdurige relaties op te bouwen en de professionaliteit van ons team te verhogen. Ook betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en daarom gaan wij zo transparant mogelijk te werk. Tot op heden worden wij door onze klanten beloont met het cijfer 9.3 en een aanbevelingspercentage van 98%. Daar zijn wij best trots op!