We hebben een Opel Insignia bij deze garage aangeschaft die byzonder compleet werd afgeleverd. Uitstekend geholpen en geadviseerd waarvoor onze dank.
Prettig contact met de verkoper. Flexibel en alle tijd ondanks dat hij veelal alleen is.
Ik heb hier een Opel Astra Tourer aangeschaft. Goeie auto had alleen problemen met de stoelverwarming. Na telefonisch contact kon ik direct langskomen om dit te laten repareren. Uitstekende service dus, keep up the good work!
Advertentie op autoscout24 zag spong er al uit, evenals de prijs. Ewoud Vroegh zondagavond geappt en woensdag afgesproken in de zeer nette showroom, met exclusief aanbod, gelijk een lekker bakkie koffie en informeel gesprek. Sleutel meegkregen, auto bekeken, alles wat in de advertentie stond klopte en boekjes waren aanwezig, deal rondgemaakt en direct meegenomen met nieuwe APK. Echte aanrader, erg tevreden over de auto en de vakgarage!
Eerste eigen auto in 14 jaar aangeschaft vanwege einde gebruik leaseauto. Zeer mooie en complete Opel Zafira gevonden bij deze garage. Na de koop een aantal kleinere problemen gevonden en een groter motor issue. Deze garage heeft alle problemen zeer netjes verholpen en zonder enige discussie. Kortom service van een ongekend hoog niveau. Een voorbeeld van hoe het altijd zou moeten zijn. Volgende auto komt ook hier vandaan!! Een echte aanrader!!
Na een leuke ontvangst , even rond gekeken en daarna even proef gereden en al snel tot aankoop van de auto welke uitermate goed bevalt kortom hier kun je gewoon je auto kopen !!!
Een garage die zeer klantvriendelijk is en een goede verhouding prijs/kwaliteit biedt voor de aangeboden auto\'s.
Wij hebben een prima ervaring met Vakgarage van \'t Hoog
Vriendelijke personeel, snelle en goede service.
Prettige ontvangst en contact.
Bij Vakgarage van \'t Hoog heerst een prettige sfeer en doen wat ze beloven. De after sale service van jonge gebruikte auto\'s is prima in orde. Een aanrader wat mij betreft.
Net bedrijf en servicegericht personeel. Ben prima geholpen bij de aankoop van mijn auto. Toen ik kort na aankoop terug kwam omdat ik toch wat had ontdekt aan de auto waar ik minder blij mee was werd dit keurig opgelost. Buiten de verkoop geeft ook de monteur van het bedrijf vertrouwen. Servicegericht en uiterst vriendelijk.
Tot nu toe heel prima. Dit geldt ook voor Vakgarage van \'t Hoog in Andelst. Goed geholpen bij zoektocht naar vochtprobleem airco.
Garage \'t Hoog heeft een groot assortiment jonge gebruikte auto\'s van diverse merken. Via internet kom je het bedrijf tegen op diverse sites. Van het specifieke type auto dat wij zochten hadden ze meerdere exemplaren staan in diverse kleuren en uitvoeringen. Allen aantrekkelijk geprijsd. In ons geval een auto uit 2014 met beperkte kilometerstand en diverse extra opties met vraagprijs ruim onder de oorspronkelijke nieuwwaarde. In eerste instantie contact via mail en telefoon waar zeer snel en adequaat op wordt gereageerd. Daarna bezoek gebracht aan de showroom voor persoonlijk gesprek. Zeer netjes en correct te woord gestaan. Absoluut geen opdringerige verkooppraatjes. Daarna op prettige wijze onderhandeld over de prijs en prima inruilwaarde gekregen voor onze huidige auto. Bij het inruilen geen gezeur en moeilijk gedoe over minpuntjes aan de auto. Nieuwe auto is keurig opgeleverd volgens afspraak. Zag er werkelijk uit als nieuw! Aan het hele verkoopproces heb ik louter een positief gevoel over gehouden. Hier zouden veel andere garages een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik rij nu enkele weken in mijn nieuwe auto en vooralsnog rijdt hij heerlijk en geen enkel issue. Dus over service kan ik nog niet veel zeggen. Maar ook daar hebben we goede afspraken over gemaakt dus mocht het onverhoopt toch een keer nodig zijn dan heb ik er alle vertrouwen in dat ook dat op een correcte wijze afgehandeld zal worden. Ik zou deze garage aan iedereen die op zoek is naar een jonge gebruikte auto kunnen aanbevelen.
Vakgarage van t`Hoog is open, eerlijk en positief ingesteld. Deze garage stijgt ver boven het gemiddelde uit.
Doornepol 1 B
5301 LV Zaltbommel