Ze nemen de tijd om je goed te informeren en de juiste beslissingen te nemen.
Heeft hij mij een olie- en remolie beurt gedaan en daarbij advies gegeven over enkele onderdelen die wellicht op termijn vervangen moeten worden. Absoluut niet op aangedrongen dat het ook daadwerkelijk moest gebeuren en ook keurig aan de offerte gehouden. Contact was ook absoluut zeer prettig!
Zonder eventueel overschrijdend gedrag te vertonen, wil ik toch even laten weten een geweldig bevredigend gevoel te hebben als ik alleen al langs de garage rijd.......de heerlijk lucht van olie en benzine....de stralende lach van de medewerkers. Het zal de mensen spijten, dat ze niet eerder hebben gekozen voor Wijtten.
ja
Ik had een afspraak om 9 uur en omdat de auto verlaagt is lukte het niet om hem op de brug te plaatsen. Hierin dachten hun erg goed mee! En hebben we een oplossing gezocht. Een paar puntjes gevonden met de keuring. Dit zijn normaal erg dure reperaties. Maar bij deze garage hebben ze het veel goedkoper weten op te lossen! En na een olie en oliefilter verversing. was savonds mijn auto netjes gekeurd en kom ik hem dezelfde dag weer ophalen. Al met al een top garage die ik zeker aanraad! Zij hebben er een klant bij!
Van tevoren goede afspraken gemaakt m.b.t. de te verrichtte handelingen aan de auto. Ik heb ook een offerte gehad v.w.b. de werkzaamheden en kon keurig op tijd de auto weer ophalen.
Uitstekend.
Beide koplampen kapot, half uur voordat ik naar werk moest. Zijn direct voor me aan het werk gegaan, zodat ik ook nog optijd op het werk was! Goede service!
Goed en deskundig geholpen
Er is heel goed met mijn hulpvraag (lekke band auto) omgegaan. Het probleem is geheel volgens mijn wensen dezelfde dag opgelost.
Vriendelijke ontvangst
Goede service, met goed overleg over de reparaties
Betrouwbaar en Transparant
Kom al jaren bij deze garage voor het onderhoud aan mijn Subaru Impreza WRX. Eerlijke mensen met hart voor het werk.
Waren het snel met elkaar eens Mijn eerdere ervaringen waren ook goed ben ik weer bij jou terug gegaan
Ben heel tevreden
Super garage met mooie Roll-Over wasstraat!
Altijd zeer goed geholpen ,deskundig personeel erg vriendelijk
Uitstekende service
Ik kwam zonder afspraak binnenvallen en ben meteen en goed geholpen.
Zeer behulpzaam en kundige monteurs.
Mijn Opel Astra J Hier heen gebracht vanwege apk en een grote beurt. Vervolgens overleg gehad over de nodige vervangingen wat ik als zeer fijn heb ervaren! Zal hier zeker vaker langskomen Hopelijk alleen voor beurten ;)
Erg vriendelijk en vakkundig geholpen.
Altijd top service!