Altijd even vriendelijk en behulpzaam zeer meedenkend voor een oplossing
Voor storingsproblemen had ik een afspraak gemaakt voor over 3 weken. Dit i.v.m hun volle agenda. Toen de problemen ernstiger werden kon ik gelukkig toch nog eerder terecht en kreeg een gratis leenauto mee. De uitleg was prima, de nota daarom geen verrassing. Klantvriendelijkheid uitstekend.
Kwam op de dag zelf met kapotte ruitenwisser pomp. Dezelfde dag nog prima geholpen. Dank daarvoor
Het bedrijf doet er alles aan het de klant naar de zin te maken met als doel een tevreden eindproduct te leveren. En dat gaat ze goed af. Daarbij helpt een no nonsense benadering waardoor je als klant je al snel op je gemak voelt. Ga zo door!
Direct contact met de eigenaar, heldere afspraken, geen verrassingen achteraf
Voor mij nog nieuw, de mensen hebben me wel vertrouwen gegeven
Top bedrijf
Prettige sfeer bij binnenkomst voelt vertrouwd
Snel, goed en vriendelijk geholpen.
We werden hartelijk ontvangen in de showroom van Vakgarage Erik Wijtten. Na een proefrit hebben we de zaken op een rijtje gezet en na grondige inspectie werd ook de prijs voor de inruil van de auto bepaald. Wij ervaren Erik en zijn vakgarage als open, communicatief, vriendelijk en vakbekwaam. Het voelt vertrouwd!
Kundig Klantvriendelijk
Goede service en uitleg
zie boven
Goede snelle service
Wij als niet vaste klant zijn top geholpen door deze garage. Vraag was om de auto binnen een dag gereed te hebben nav schade door steenmarter. Erik heeft een noodoplossing aangebracht zodat we iig weer konden rijden. Daarnaast goed advies over de verwachte kosten bij reparatie. Deze garage is zeker een aanrader!!
Komen alle afspraken na, en maken alles duidelijk zelf meer gedaan dan volgens offerte !!!
behulpzaam . staan altijd klaar als er iets met de auto is.
Goed advies En een schone auto terug gekregen En hij loopt weer top
Kom al een paar jaar bij Wijten. Ik weet niks van auto's maar toch nemen ze de tijd om mij uit te leggen wat er mis is en wat ze gaan doen. Ze zijn niet belerend. Ik kom er graag
Ze staan voor je klaar
een goede service en een prima vervangende auto
Echt een vertrouwd adres, APK en kleine beurt, en keurig gewassen, top service
Vriendelijk,correct,houdt zich aan afspraak!
Uitstekende communicatie met de clientèle en grote deskundigheid m.b.t. het reparatievak.