Vriendelijke en top service
Duidelijke afspraken en zeer vriendelijk personeel.
Ik ben pas 3 maanden bij jullie als klant maar ben er nu al zeer tevreden over
Ik kom al jaren bij deze garage. Ontspannen nononsense sfeer. Vakmanschap en klantvriendelijkheid staat hier nog centraal. Er zijn wellicht goedkopere garages. Maar geen betere..
altijd een goede dienstverlening
Snelle service.
Altijd vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht. Het elektronisch raam mechanische was kapot gegaan en ik bracht mijn auto in de vroege ochtend. Door de snelle service kon ik een paar uur later toch weer vertrekken naar mijn werk. Top!
Houden zich aan de afspraken. Mocht er een keer iets misgaan dan wordt het snel rechtgezet.
Fijn om zo dicht bij huis een Vakgarage te hebben die klant en oplossingsgericht is. Bedankt weer voor de snelle service.
Eerste afspraak ging mis. Tweede afspraak perfect uitgevoerd.
Eerste afspraak ging mis. Tweede afspraak perfect uitgevoerd.
Netjes geholpen.
Netjes geholpen.
Apk laten uitvoeren, auto netjes opgehaald en teruggebracht. Super tevreden over de hele gang van zaken. Erik bedankt.
prima garage , mijn APK - keuring snel een afspraak , eventuele reparatie wordt in overleg direkt uitgevoerd ,afspraken worden geheel naar wens uitgevoerd ik kan ieder deze garage aanbevelen
APK -keuring , afspraak maken direkt en op korte termijn gebreken tijdens de keuring worden na overleg tot volle tevredenheid direkt en vakkundig verholpen. ik kan ieder deze garage aanbevelen.