APK -keuring , afspraak maken direkt en op korte termijn gebreken tijdens de keuring worden na overleg tot volle tevredenheid direkt en vakkundig verholpen. ik kan ieder deze garage aanbevelen.
Ikben heel deskundig geholpen bij garage wijten
Goede vakmanschap en service
Al jaren klant , altijd goed en eerlijk geholpen. Vakmensen.
Mijn auto gebracht voor de wintercheck en later op de dag weer opgehaald. Netjes geholpen.
vriendelijk en efficient en zeer klant gericht
Blijkt bij controle dat er grotere uitgaven zijn dan verwacht is er altijd eerst overleg met klant of die er mee akkoord gaan dat deze uitgevoerd mogen worden. Kom je voor het bijvullen van olie of vervangen van kapotte lamp ook dat is geen probleem
reactie is snel, advies is duidelijk en ze staan meteen klaar
Ik ben altijd goed geholpen.
prettige samenwerking en advies
Mijn auto is prima onderhouden.
Bandenkeuze gevraagd aan Erik Wijtten en daarbij op een vakkundige en eerlijke manier bij geholpen.
Altijd correct geholpen
Er wordt goed naar mij geluisterd als ik met een vraag kom. Goed en eerlijk overleg wat er met de auto moet gebeuren. Fijn bedrijf, vriendelijk, prettig, netjes, vakkundig, betrouwbaar.
Erik neemt de tijd voor je en legt uit wat er gedaan is, doet geen onnodige dingen, verstaat zijn vak en doet zijn best om hardnekkige problemen op te lossen. Ik ken hem uit de tijd dat hij nog bij een dealer garage werkte, toen was het eigenlijk niet anders. Nu breng ik graag onze auto naar zijn Vakgarage, zodat we kunnen vertrouwen op onze stalen ros.
Perfecte en snelle service
Na motor management meldingen in de werkbus langs gereden en werd gelijk geholpen na uitlezen van de boordcomputer een afspraak gemaakt om het euvel te verhelpen en meteen apk keuring er bij ingepland en dit alles op korte termijn
Hele goede service, heel duidelijke afspraken. En werd zelfs gebeld dat het sneller klaar was
Goed service
Goed geadviseerd en overleg
staan altijd direct klaar, ook als je geen afspraak hebt maar je auto hapert maken ze direct tijd voor je. informele garage met leuke medewerkers en eigenaar die zelf ook meewerkt.
Behulpzaam en vriendelijk