Goeie service denken met je mee en zijn zeer duidelijk in de kosten en reparaties
Een garage waar Service met een hoofdletter wordt geschreven. Wat een toppers!
Mijn auto startte niet meer en nadat de anwb deze aan de praat heeft gekregen ben ik direct naar de vakgarage gereden. De medewerker van de anwb tipte mij namelijk over deze garage en daar had hij helemaal gelijk in! De auto werd gelijk gecontroleerd en uitgelezen en binnen 1 uur werd ik gebeld dat zij de oorzaak hadden gevonden. Nadat zij mij perfect hadden geadviseerd werd de auto binnen een dag gerepareerd en kon ik mijn auto weer gebruiken. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen!
snelle en goede service vriendelijk personeel men neemt tijd voor de klant
Denken mee en zijn erg flexibel. Dan ook nog eens goede service voor een nette prijs. Onze auto's gaan niet meer naar de dealer maar hier naar toe.
Bij vakgarage Autoservice Tiel staat de klant met stip op 1 , vakkundige monteurs en komen de afspraken na. Een aanrader!
Uitstekende service netjes te woord gestaan. klantvriendelijk
Mijn 20jaar oude auto is voor een grote beurt en APK vakkundig in behandeling geweest. Er werd en wordt intensief meegedacht bij het zoeken naar onderdelen. Mijn auto kan er voorlopig weer tegen. Deze garage stelt alles in het werk om mijn oude auto in goede conditie te houden.
Ben echt tevreden over deze garage, prima service, nette prijzen en vriendelijk personeel. Top!
Pas een andere auto gekocht bij deze vakgarage ,de vorige die ik hier kocht was alweer zes jaar in mijn bezit. Netjes geholpen zoals gewoonlijk met tekst en uitleg voor de "nieuwe" auto en over een paar weken ga ik nog even terug voor een bakkie en eventueel gerezen vragen. bij Barry en zijn collega's ben je altijd welkom.
Ik heb de auto weggebracht met een probleem aan de remmen. Afspraak gemaakt, auto weggebracht en keurig een telefoontje ontvangen dat er diverse onderdelen vervangen moesten worden. Akkoord gegeven en aan het eind van de dag was de auto klaar. Nadat ik de auto heb opgehaald deed hetzelfde probleem zich diezelfde dag weer voor. Ik heb toen enigszins teleurgesteld gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt om weer langs te komen. Wederom de auto weggebracht en aan het eind van de dag een telefoontje gehad dat de auto klaar was. Toen ik de auto ophaalde kreeg ik nog een rekening gepresenteerd, terwijl ik in de veronderstelling leefde dat dit onder de garantie van de vorige (prijzige) reparatie viel. Geen telefoontje vooraf om te overleggen over de extra kosten en geen begrip voor het feit dat ik mijn verbazing uitsprak over de extra rekening. Als klap op de vuurpijl spraken ze de ‘hoop’ uit dat het probleem nu verholpen was, maar garanderen konden ze dit niet. Ik breng mijn auto’s voortaan naar een andere garage.
Zaten in quarantaine kwamen de auto voor APK onderhoudsbeurt thuis ophalen,helemaal top.
Ik voel me zeer welkom met mijn auto-problemen. Er worden heldere afspraken gemaakt en nagekomen. Fijne , communicatieve medewerkers.
Auto voor een APK en onderhoud weggebracht. Afspraak gemaakt waarover wel of niet te bellen met de dame bij de receptie. Werd keurig gebeld m.b.t. APK. aanvullende afspraak gemaakt/toestemming verleend. Later op de dag keurig weer gebeld dat alles in orde was. Bij ophalen van de auto netjes uitgevoerde werkzaamheden en factuur toegelicht. Al jaren een tevreden klant bij Vakgarage Autoservice TIel B.V.
Mijn ervaringen van deze vakgarage is zeer positief ben keurig geholpen en ze hebben geduld getoond totdat ik de zaken snel afgehandeld heb.
Onze ervaring is alleen maar zeer positief . Je krijgt een uitgebreide beschrijving van de reparaties die nodig zijn, zelfs met foto,s aangetoond , ze zijn goudeerlijk , De prijsopgave is altijd duidelijk , je weet waar je aan toe bent , , ze zijn vriendelijk en houden zich aan de afspraak .Kortom een garage die wij als een aanrader willen bestempelen
Het telefonisch contact voor het maken van een afspraak was heel prettig met Amber wie je het gevoel geeft of je de belangrijkste klant bent in hun bestand. Auto was op tijd klaar en alles afgewerkt. Monteur nog even wat gevraagd waar hij de tijd voor nam om uit te leggen. Kortom, personeel die oog en oor hebben voor de klanten.
Goede ervaring. Geen onnodige reparatie's.
Vorige week zaterdag testrit gemaakt auto gekocht afgelopen weekend met trein vanuit maasticht naar tiel daar opgehaald door de garagehouder. auto stond klaar mooi gepoetst nieuwe mattenset beurtje . Super
Betrouwbaar en behulpzaam. Inmiddels goede ervaring met meerdere vakgarages.
Wanneer je ook even aanklopt voor een kleinigheid je wordt direct geholpen, waar vindt je dat nog tegenwoordig. Wat vroeger gewoon was geldt hier nog steeds, echt grote klasse.
Bij onverwachte problemen wordt je probleemloos geholpen, alles wordt in het werk gesteld om je zo snel mogelijk weer mobiel te maken. Vervangend vervoer staat direct voor je klaar zodat je zelf snel verder kan. De service bij vak garage Tiel staat op een hoog niveau . Het vakmanschap is aanwezig om je snel en voor een aanvaarbare prijs weer van dienst te zijn, zeker een aanrader als je onvoorziene problemen hebt, of jouw voertuig moet voor een service of APK.
Ik kom al jaren bij deze garage, goede service, vakkundig, vriendelijk personeel en nette prijzen. Had een band die langzaam leeg liep, bleek een spijker in te zitten. Gelijk ter plekke gerepareerd.
Vriendelijke mensen en heel snel geholpen!
Receptie prima voorbereid op de komst. Vooraf aangegeven welke kosten er gemaakt zouden worden en of je akkoord gaat. Auto was in een halve dag klaar met een kleine beurt en APK. Top!