Perfecte reparatie. Vooraf prijsopgave die ook klopte. Goede voorlichting en klantvriendelijke benadering. Top garage.
In een nood situatie een goede oplossing geboden
Helaas door lichamelijke klachten moest ik geopereerd worden. Daar heb ik gevraagd of ze mijn auto zouden kunnen onderhouden en reparatie kunnen uitvoeren! Nouw dat zou voor ons bijde goed uitkomen. Mijn reparaties konden ze doen in de rustige uurtjes. Kosten mij minder geld dat was het antwoord. Ik wel aangegeven dat ze mij de eerste 2 dagen mij niet konden contacten ivm de zware operatie. Maar ik aangegeven hij moet zowiezo door de apk ! Dus mocht daar iets voor zijn . Gewoon doen na alle redelijkheid. Nouw lag ik lang in het ziekenhuis dus zelf bellen. Garage zij nou is nog al moelijk jou auto. Ik nu wat is het bedrag nu dan ? Iets van 2300 euro ik te eerljjk meschien is het dan beter dat ik dat dan al vast betaal. Want ik kom uit deze branche. Mocht ik het niet overleven! Hebben jullie niks auto staat op mijn naam een al hun werk zouden ze kwijt zijn . Auto gaat naar erfgenamen. Maar ik nog volledig met het idee deze Garage heeft het beste met mij voor! Maar uit eindelijk +/- 5000 euro moeten afrekenen? Voor onderhouden wat niet is uitgevoerd volgens andere Garage en moeten betalen voor fout bestelde onderdelen. Ook mijn zelf aangeleverd dynamo weg. Volgens hun in de auto maar nooit gevonden. Wel extra reset niet passend bij de auto. En met vragen waarom is de factuur zo hoog! Ja is nog al lastige auto we hebben ook al het bellen en op zoeken naar onderdelen mee gerekend!? Maar ik nog niet wetende dat allemaal zo zou gaan zouden hem willen reinigen binnen en buiten. Dat bleek een ritje door de wasstraat te zijn en matjes uit kloppen. Voor bedrag van 138,00 euro. En zo kan ik blijven gaan. Als je er naar vraagt of dit wel klopt snel zeer boze reactie. En bij het ophalen van de auto bleek in eens het contact slot stuk. En dan vertellen 2 mensen af zonderlijk das raar zeg ik heb hem deze ochtend zo nog gestart en naar buiten gerekend. En iemand anders verteld exact het zelfde? Maar een start knop aan brengen moest ik ook weer zelf betalen
Ik heb bij dit bedrijf een occasion gekocht. Er waren wat kleine gebreken waar ik achteraf achter kwam, die deze garage op zeer korte termijn en naar mijn tevredenheid heeft opgelost.
De service is geweldig , ophalen en brengen van de auto fantastisch. Voor mij een uitkomst door tijdelijke fysieke beperking. Was voor het tweede jaar APK etc. bij Vak garage . Omdat ik al vanaf de eerste keer heel tevreden ben, heb ik alles in vol vertrouwen weer uit handen gegeven. Vriendelijke mensen en geduldig te woord gestaan per telefoon ( Alex ). Ik hoop bij de volgende keuring wel zelf naar de zaak te kunnen om eens te zien wie deze service verleend :>)
Ik had pech onderweg en de Vakgarage is mij komen ophalen. Daarna is mijn auto in sneltreinvaart gerepareerd. Mijn oprechte complimenten.
De afhandeling van de reparatie en de benadering door het personeel is, zoals gewoonlijk, goed. Er was deze keer slechts één minpuntje: eenmaal thuis aangekomen, nadat ik de auto had opgehaald, bleek de motorklep niet helemaal dicht te zijn. Hij zat nog wel vast, maar stond een klein beetje omhoog. Gelukkig hoefde ik maar een klein stuk naar huis te rijden. Maar dat is op z'n minst een beetje slordig.
Al jaren klant bij Vakgarage Leithon voor onder andere de APK. Altijd tevreden met de vriendelijke service en de vakkundigheid. Ze communiceren helder over wat er moet gebeuren en over de kosten.
Goede, snelle service voor het vervangen van koplamp. En niet duur.
Netjes geholpen. Moest olie bij gevuld worden en heeft een medewerker mij mee geholpen.
Duidelijke uitleg en advies bij vervanging van bijv. Banden
Auto met pech. Kom direct terecht. Daarna goed geholpen.
Super service
Erg prettig ervaren, vriendelijke behandeling
Houden je op de hoogte van hetgeen er gerepareerd/vervangen moeten worden. Gaan dit ook doen nadat er overleg geweest is! Zo weet je op voorhand wat de kosten zijn. Dus nooit een verrassing als je de auto komt ophalen!
Onderhoudsbeurt was goed uitgevoerd. Mijn wieldoppen en buitenkant waren zelfs gepoetst.
Goed geholpen.
Vriendelijk ,behulpzaam en snel geholpen. Ik ben zeer tevreden.
Zoals altijd gewoon goed; ook voor kleine dingen zoals een batterijtje voor de autosleutel.
Binnen een uur kon mijn kapotte lamp worden vervangen.
Heel vriendelijke medewerkers en heel professioneel en komen alle afspraken perfect na, top.
Afspraak gemaakt voor een beurt en apk. Als vervangend vervoer had ik gekozen voor de fiets. Ik werd gebeld dat er meer moest gebeuren, wat netjes werd uitgelegd, wat de kosten zouden zijn en dat de auto de volgende dag klaar zou zijn. Gevraagd werd of dat dat akkoord was. De volgende dag bericht gekregen dat de auto klaar stond. Enkele dagen later had ik een probleem met het sluiten van het raam aan de bestuurderszijde. Zonder afspraak werd dat dezelfde dag verholpen.
Meedenken, duidelijke uitleg
Snelle service. Ik kon meteen langskomen voor het laten vervangen van een defecte koplamp.