Er wordt helder en duidelijk gecommuniceerd over wat er wordt gedaan en wat het gaat kosten.
snel en goed geholpen en tegen een verantwoordelijke prijs ben dik tevreden
Vanwege motorproblemen onderweg nam ik contact op en werd direct probleemloos en perfect geholpen.
Prettige ontvangst, netjes geholpen. En toen ik wat vergeten was om uit me oude auto te halen keurig opgestuurd. Top service. Bedankt.
Voor zover mijn kennis gaat netjes geholpen en voorgelicht waarbij ik niet het idee heb dat ik “opgelicht” word doordat zij allerlei mankementen vinden die er misschien niet zijn.
Altijd duidelijke afspraken over reparaties en of onderhoud. Telefonische communicatie bij niet voorziene reparaties en kosten.
Communicatie en uitvoering waren prima in orde.
APK werd snel en vakkundig uitgevoerd
Prima weer. Goede uitleg en prima geleverd onderhoud
Auto hier gebracht na een slechte ervaring bij de merkdealer. Op een nette en professionele manier geholpen door Alexander aan de service balie. Er word meegedacht in het aanbieden van oplossingen en het werk is netjes en snel uitgevoerd!
Ik ben al meer dan een 15 jaar een tevreden klant.
Goed en eerlijk advies gekregen en erg fijn geholpen.
Ik ben geholpen met mijn zoektocht naar een andere auto en heb fantastisch advies gekregen. Het overleg is altijd fijn, ook over de reparaties. Zeer betrouwbaar en deskundig in alles.
Auto naar deze garage gebracht voor APK en de vraag wat evt. groot onderhoud zou kosten. Er kwam een offerte van €1600 (voor onze BMW 1 met zo'n 170.000km, die in nette staat verkeert). Vervolgens gevraagd wat noodzakelijk is voor de APK: offerte werd €580. Onderdelen die vorige jaren nooit afgekeurd werden, werden nu ineens afgekeurd. Goed, wij hadden van tevoren bij de APK aangegeven niks te verhelpen totdat we akkoord gaven, we wilden namelijk kijken wat we zelf kunnen doen eerst gezien we handige mensen in de familie hebben. Bij het ophalen moest ik tot mijn verbazing €170 afrekenen: mijn vriend zou namelijk akkoord hebben gegeven om een onderdeel te verhelpen. Ik heb de factuur met tegenzin betaald, om vervolgens thuis erachter te komen dat mijn vriend 100% zeker geen akkoord heeft gegeven. Integendeel, hij gaf na het zien van de 1e offerte juist aan de telefoon nog eens aan om niks te verhelpen totdat hij terugbelde en akkoord gaf. Als ik dit had geweten, had ik de offerte zeer zeker niet betaald (op de APK kosten na). Dit was namelijk iets wat we zelf prima hadden kunnen repareren met hulp van familie. Oftewel, ze LIEGEN gewoon recht in je gezicht. Ik heb Alexander (degende die ons "hielp") naderhand ook gebeld met deze klacht, het verhaal wordt steeds iets door hem verdraaid waarom om goed proberen te praten waarom we deze factuur kregen. Feit blijft: we hebben geen akkoord gegeven hierop. Oftewel, wij gaan écht nooit meer naar deze garage en gaan ook een officiële klacht indienen bij BOVAG.
Meedenkend met klant, deskundig, hulpvaardig en probleemoplossend (ook in noodgevallen). Waarom zou ik naar de dealer (om de hoek n.b.!) moeten gaan??
Prima garage.
Bij het oplossen van problemen met de koppeling werd niet direct gekozen voor de duurste oplossing maar een goedkoper alternatief voorgesteld.
Kom bij deze garage al 30 jaar. Altijd heel tevreden geweest
Uitstekende ervaringen sinds 10 jaar
Goede en snelle service!
Terzake kundig,zeer klantvriendelijk en aardig.
Goede en correcte afhandeling en snelle service
Al jaren een tevreden klant bij deze garage.
Na heel veel uren zoeken eindelijk het probleem gevonden en opgelost. Dank voor jullie doorzettingsvermogen!