De klacht werd serieus genomen en vakkundig verholpen
Een prettig autobedrijf, met een persoonlijke benadering
Wat wordt beloofd, wordt nagekomen.
heb dit jaar een reparatie schade herstel en een apk afspraak gehad waar ik naar tevredenheid ben geholpen !
Voor een kleine reparatie aan een buitenspiegel ging ik voor het eerst naar vakgarage Verbree. Ik ben snel, goed en deskundig geholpen.
Kosten voor apk en onderhoud en vervangen onderdelen kwamen neer bij jullie op € 3100,-. Niet akkoord gegaan en auto meegenomen naar andere garage voor second opinion. Hier voor € 717,- alles gemaakt wat gemaakt moest worden, inclusief 4 nieuwe all seasons banden. Dit valt naar mijn mening niet onder klantgerichte service, maar naar pure oplichting naar de klant met weinig verstand van auto’s.
Geachte heer, Wat jammer om dit te lezen! Ik heb geprobeerd met u in contact te komen om te bekijken waar dit grote verschil in zou kunnen zitten, ik kan me namelijk niet voorstellen dat dit om exact dezelfde werkzaamheden gaat. Oplichting doen wij absoluut(!) niet aan en daarom zou ik graag de verschillen willen bekijken, zonder context is het voor mij nu lastig een inhoudelijke reactie te geven. Ik hoop dat u mijn e-mail heeft gelezen en ik zie uw reactie dan ook graag tegemoet. Mark namens Vakgarage Verbree
Onder garantie gerepareerd (een paar kleine mankementen) met een schone auto op de koop toe. En een leenauto omdat het een aantal dagen zou gaan duren.
Duidelijkheid van de garage
Prettig en netjes volgens afspraak
Goed en deskundig advies
De garage denkt altijd met ons mee en zal nooit zomaar iets doen zonder eerst even te overleggen. Een leenfiets is altijd beschikbaar en als we een auto nodig hebben kunnen we die voor een redelijke prijs huren. Al jaren blij met deze garage!
Ze denken met je mee en doen echt moeite voor je. Was alijd kritisch op vak garage maar dit zijn echt toppers
Altijd weer een uitstekende communicatie en service!!
Kom er al jaren, altijd perfect geholpen''
Worden netjes en snel altijd geholpen, mensen zijn erg aardig
Fijne garage. Super vriendelijk personeel, auto netjes gewassen weer meegekregen
ik kom er graag. Goede hulp en klantvriendelijke houding.
Jammer dat de dag na de service beurt een lampje ging branden op het display, bleek dat de bandenspanning niet goed was.Slordig dat dat niet gecontroleerd was.
Zonder afspraak langs en ter plekke lamp vervangen.
Goede service en vakmanschap
Altijd alles in goed overleg, transparant over kosten. Denken echt met je mee.
Kreeg goed advies over mijn auto, alle reparaties en kosten werden vooraf besproken en een uitstekende service.
Prettige ervaring correct geholpen
Duidelijk en heldere communicatie in het voortraject alvorens reparatie(s) uit te voeren. Denken mee in oplossingen.
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein