Schade netjes gerepareerd. Auto stond te glimmen in de zon. Gewassen in de wasstraat. Huurauto zonder kosten top.
Men heeft geluisterd naar de opmerkingen en deze naar behoren behandeld, zeer behulpzaam.
Na het uitzoeken van een auto in de showroom zijn wij uitstekend geiinformeerd over de auto zelf. Ook mbt de afspraken nadien over de levering en extra service die Verbree aanbood. Vriendelijk, klantgericht personeel.
sinds vorige jaar klant, tot nu toe zeer tevreden . betrouwbare team, klantvriendelijk en al met al vakmannen.
echt goed Momenteel maak ik met de nieuwe auto veel kilometers ivb dat mijn vrouw in het ziekenhuis ligt na een behoorlijk ongeluk. Zo kan ik goed beoordelen hoe de auto reageert. Het is een hele andere FORD KUGA als het andere model.
Snel geholpen, goed luisteren en altijd samen naar oplossingen kijken
Top service, auto snel weer terug
Altijd een zeer klantvriendelijke ontvangst en afhandeling van zaken. Goed deskundig personeel.
Alles geregeld zoals het hoort. Gebeld voor extra kosten.
Fijn geholpen Aardige mensen Snel een gebruikte auto voor ons gevonden die precies aan onze wensen voldeed.
Zoektocht naar 2e hands slot, heeft zich geloond
Bij aankoop van de nieuwe auto met inruil van mijn ‘oude’ auto een goed contact gehad. Geen snelle en gladde verkooppraatjes maar gewoon een goede uitgebreide voorlichting over de te kopen auto. Ook bij de onderhandeling over de prijs een goed gevoel aan over gehouden.
Voor het eerst bij deze garage, netjes en attent benaderd.
Problemen worden direct opgelost.
De schade werd onmiddellijk besproken, de reparatiekosten getaxeerd en vervolgens zo snel mogelijk hersteld.
Duidelijk de afkrurpunten besproken inclusief de prijs.
Positief
Vakkundig personeel en klantgericht bedrijf
Alles op tijd Veel mogelijk Netjes afgewikkeld
Heel goed
Vakkundig en vriendelijk personeel, denken met je mee. Je merkt gelijk dat je auto vakkundig gekeurd is
Dank voor uw reactie! :)
De interval ruitenwisser op automatisch stand zou gerepareerd worden. Wanneer er regen valt, doet ie het slechts 1 keer. Ik heb hierover gebeld en dit uitgelegd. Ik zou binnen 1 week terug gebeld worden. Inmiddels 3 weken later nog steeds niet gehoord!
Beste Jan, gelijk na dit bericht hebben wij contact met je opgenomen. Intern was dit even fout gegaan waarvoor nogmaals onze excuses! Inmiddels hebben wij naar ieders tevredenheid een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen.
Fijn dat ik mijn auto de dag vooraf al kon afgeven. Werd vriendelijk begroet en geholpen aan de balie. Ik werd netjes gebeld met uitleg wat er aan de auto moest gebeuren en hoeveel hel ging kosten. Auto bij aflevering netjes gewassen en gezogen
Hallo Wilma, de auto gewassen terug is altijd fijn! Dank voor deze reactie.
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein