De inruil (VW Golf 7)en aankoop van onze VW Golf 8 is op voortreffelijk manier verlopen. De overeengekomen prijsstelling met Mark, is op een prettige wijze ervaren. De rijervaring met nieuwe aankoop is even wennen, omdat het nu een automaat is, maar ook deze Golf is weer klasse. Kortom: De gehele ervaring vanaf oriënteren tot en met wegrijden bij Garage Verbree is als professioneel en behulpzaam ervaren, en ik kan deze garage van harte aanbevelen.
Zo moet het! We hebben nare ervaringen in de omgeving. Nu klant bij Verbree. Hadden we veel eerder moeten doen.
Auto weer helemaal nagekeken. Tussentijds overleg over werkzaamheden en kosten. Leenfiets beschikbaar.
Goede service en makkelijk om afspraak te maken. Tussendoor contact over extra werkzaamheden waarvoor eerst toestemming wordt gevraagd. Vriendelijke medewerkers
We werden bij het zoeken naar een nieuwe auto goed geholpen. Ook leuk dat we op de "bonnefooi" op locatie Benschop een andere auto konden test rijden. Dit is hem uit eindelijk geworden.
Auto is weer prima in orde
Halverwege de dag een afspraak gemaakt, optijd geholpen.
Goed geïnformeerd over kosten
De ontvangst, vriendelijk en niet opdringerig. Keurig!!
Werd prima geholpen
Prettige sfeer en goed advies zonder opdringerig te zijn
Klantvriendelijk- duidelijk-meteen geholprn Worden-meedenken -luisteren naar de klacht en de klant
Het is anders als bij een "gewone" dealer. Geen standaard verkopers. Hier heerst niet ik moet verkopen maar men bekijk alles rustig en men laat de klant in hun waarde.
Goede ervaring, mijn auto reed na de grote beurt weer als nieuw.
welliswaar n pittige rekening weer maar ik vaar en vertrouw volledig op de vakgarage in IJsselstein...ik rijd er telkens toch weer blij van weg...
Geweldige service en zeer klantvriendelijke garage!
Service en afwikkeling is uitstekend. Onderhoud volgens fabrieksinstruktie uitgevoerd.
Zeer tevreden. Houden je op de hoogte, zijn deskundig. Nemen de tijd om e.e.a. uit te leggen, behulpzaam en goede service. Dank!
Goed behandeld en zeer vriendelijk
Werd zeer correct behandeld.
Netjes en klantvriendelijk
Panoven 70