Netjes en klantvriendelijk
Rustige communicatie, ruime uitleg en meedenkend.
Via website afspraak gemaakt van te voren een Inruil voorstel o.v.b. gekregen. Bij aankomst prettig ontvangen, de auto stond klaar voor de proefrit. Bij terugkomst de dael gesloten en een week later kon ik de auto ophalen. Prima geregeld en prettige medewerkers. De wagen hebben we 3 weken en bevalt tot nu toe prima.
Na het aankopen van een tweedehands auto, toch wat mankementen achteraf en dit is echt naar behoren afgehandeld. Zeer keurig!
En super blij met de auto
Keurig bedrijf, komen de afspraken goed na. Duidelijke communicatie.
Altijd netjes en correct goede communicatie ik ben heel tevreden!
prima geholpen, nette garage Bijna 700 euro voor kleine beurt met weliswaar wisserbladen, aircovloeistof, olie en wat kleine onderdelen en apk maar vind ik toch wel behoorlijk veel geld. Als niet auto deskundige weet je eigenlijk nooit hoe je de rekening moet inschatten, vooral qua arbeidsuren; dat is geen kwestie van wantrouwen maar het zou bevredigender zijn als je zelf zou kunnen inschatten wat zoiets zou moeten kosten.
Goed geholpen, erg vriendelijk en netjes op de hoogte gehouden van het verloop. Dus geen verassingen achteraf.
Fijne garage die de tijd neemt voor de klanten en bij calamiteiten de klant niet in de kou laat staan, ga zo door!
Zeer tevreden, vriendelijk
Zeer snel / Deskundig en vriendelijk
Mijn auto (Opel Mokka) 4 jaar geleden gekocht bij Vakgarage Verbree. Is daar in onderhoud gebleven ondanks dat ik niet dichtbij woon. Wat een fijne garage en top monteurs. Auto loopt weer als een zonnetje. Fijn dat je tussendoor op de hoogte gehouden wordt over het verloop van de werkzaamheden en de kosten. Voor mij is dit echt een Top VAKgarage.
Onderhoudsbeurt en nieuwe banden aangebracht.
Zoals ik de laatste jaren gewend ben worden vooraf altijd netjes alle onderhoudspunten besproken en worden die werkzaamheden ook netjes en volgens die afspraken gedaan. We zijn dik tevreden over de garage die goed kijkt naar ons als klant, goed met ons meedenkt en geen verkooptrucs of iets dergelijks gebruikt.
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein