Uitstekend geholpen bij aankoop van de nieuwe auto , prima inruilmogelijkheden en nu dik tevreden.

Geholpen zoals het hoort, goed gevoel van overgehouden. De Renault captur PHEV een fijne ervaring. Tot nu toe ruim 700 km geteden met een benzineverbruik van 1:100. Bereik van ruim 50 km op een volle lading. Ik laad de accu op met ca 10 amp dus een goed geaard stopcontact is voldoende.

heel goed

Ze zijn eerlijk in hun advies en nemen de tijd voor je. Of je nu een auto koopt van € 2.000 of van € 20.000 of meer. Ook wordt het onderhoud naar behoren uitgevoerd.

Professionele benadering

Eerlijke en duidelijke informatie

• Faciliteiten wachtruimte

Doet zijn naam eer aan. VAKGARAGE

Kom al vele jaren bij vakgarage Verbree Ook al meerdere auto,'s gekocht Vriendelijk personeel zowel bij de verkoop als het onderhoudspersoneel Goede service en reële prijzen. Mark en het personeel ga zo door

Deskundig, klantvriendelijk, goede prijs-kwaliteitverhouding

Zeer positief

Gewoon volgens verwachting.

Je wordt met respect behandeld. Er wordt overleg gepleegd over de werkzaamheden en samen komen we tot een oplossing die voor beide partijen naar tevredenheid is.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

ik kom al wat jaren bij de garage en word er altijd goed besproken wat er moet gebeuren.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte

Ik heb er geen woorden voor gewoon geweldig,

Zeer goede service en je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen door bekwam personeel.

Uitstekende service

Geven altijd netjes van te voren een prijs indicatie.

Prima geregeld

Nieuwe banden erom gelegd.

• Faciliteiten wachtruimte

De garage heeft rekening gehouden met de urgentie van het probleem.

De ventilator van mijn auto viel plotseling uit. Daardoor werd de hitte in de auto ondraaglijk. Met de vakantie in zicht, richting het zuiden, moest dit mankement verholpen worden. In alle drukte was er eigenlijk geen tijd voor reparatie. De urgentie werd onderkend en de reparatie kon toch tijdig worden uitgevoerd. Mijn auto is inmiddels 5 jaar in onderhoud bij deze vakgarage en ik verwachtte daarom ook een inpassing in de planning…dat is gelukt en naar tevredenheid gerepareerd.

Bovenverwachting

Auto voor een grote beurt geweest voor het eerst bij een Vakgarage, keer eerst een telefoontje over de te verwachte kosten. Na ophalen van de auto voelt hij weer in top conditie, kan er weer een jaar tegen.

ok

ok

• Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

ik ben door de garage zeer snel geholpen

kreeg op zaterdag een klap band, de garage was echter al gesloten. Op maandag morgen vroeg gebeld, monteur kwamen het wiel met de kapotte ophalen en binnen anderhalf uur was de montuur weer terug met het wiel en een nieuwe band. Ik kon toen direct mijn auto weer gebruiken. Prima service.

Prima auto's

Vanwege het feit dat mijn oude auto niet APK goedgekeurd was, toch even overleg gehad om een andere auto te kopen. Is een prima koop geweest voor een scherpe prijs en goede service óók ná de aankoop. Goed bedrijf.

Vertouwd en goede service

Altijd een goede ervaring bij Vakgarage Verbree. Eerlijk en kundig advies in ongedwongen setting

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Tegenvallen, magere communicatie en onvoorspelbaar

Ik schrijf maar even hoe ik het ervaren heb. We hebben een camper voor een APK gebracht op dinsdag. Ondanks dat vooraf gemeld was bleek het op de afgesproken dag toch lastig. Daar werd netjes over gebeld een afspraak gemaakt. Het was niet duidelijk wanneer we een terugkoppeling konden verwachten. Deze kwam er met een lijst van zaken die niet goed waren maar die bleken nog wel te kunnen APK-wise. Kreeg de indruk dat gepoogd werd om deze zaken toch te laten repareren. Daar houd ik niet van. Uiteindelijk was er een zijmarkeringslampje stuk en dat moest eerst worden opgelost. Toen we het lampje brachten werd werderom niet duidelijk wanneer de camper kon worden afgemeld en opgehaald. Uiteindelijk kon ik 'm vrijdag einde van de dag halen. Camper starte niet meer omdat het alarm het niet meer deed. Heel vreemd en de boodschap die naar mijn gevoel werd overgebracht was: dat is jouw probleem. Kunnen wij niets aan doen. Eind van het liedje, camper daar moeten laten staan op vrijdag. Ik zou maandag laten weten wat ik wilde dat er mee gebeurde. Maandagochtend aangegeven dat ik daar mee bezig was en kreeg de boodschap dat als dat maandag niet zou komen het dan wel lastig werd om er voor woensdag wat aan te doen. Ik heb het maandag aangegeven en weer was niet duidelijk of het zou gaan lukken voor donderdag. Ik heb uiteindelijk woensdagmiddag zelf om 15:00 uur moeten bellen om te horen of het lukt. Waarschijnlijk wel .... Ik zou gebeld worden met de kosten. 16:30 uur werd ik gebeld zonder kosten want ik wilde snelheid :-(. Uiteindelijk heeft mijn vrouw 'm nog kunnen halen. Kosten 320 euro voor het overbruggen van het alarm. Ik zou graag vooraf geweten hebben dat we tegen een dergelijk bedrag aan zouden kunnen lopen. Dan had ik het anders gedaan. Ook dat is onvoorspelbaarheid. Begrijp me goed, iedereen zal de beste intenties hebben, maar ik verwacht dat een garage de verwachtingen een beetje kan managen zodat ook de klant kan plannen en de juiste besluiten kan nemen. Jammer.

• Locatie N.v.t.

goede service en klantgerichtheid

We komen al jaren bij Vakgarage Verbree vanwege de goede service en klantgerichtheid.

• Faciliteiten wachtruimte

alleen was mijn auto na afloop de vorige keer beter schoongemaakt aan de binnenkant!

• Faciliteiten wachtruimte

Verbree garage is een betrouwbare garage deskundig en komen de afspsraken na. Van uit de vestiging benschop ben ik al klant en na een onderbreking van enkele jaren naar garage verbree ijsselstein overgestapt. Verbree is mij al bekend sinds 30 a 40 jaar.

Super geholpen!

Reparatie prima uitgevoerd.

Fijne service

Fijne service

Super verleende service!

Nadat de auto voor een grote beurt de garage in was geweest, rook ik na 1 week een benzinelucht. De auto werd bij melding direct op de brug geplaatst en het euvel was snel ontdekt. Er is moest een nieuw onderdeeltje worden besteld en dit alles werd als service beschouwd. Top, dat Vakgarage Verbree dit voor zijn klanten doet!

Professioneel en vriendelijk geholpen

Een keurig bedrijf wat professionaliteit uitstraalt en met een enthousiast team de klant helpt. Denkt mee en komt afspraken na. Veel kennis van de auto's die ze verkopen en onderhouden.

• Faciliteiten wachtruimte

Goede uitleg reparatiekosten .

Het was merkbaar dat de auto een onderhoudsbeurt had gehad met de eerste autorit die ik maakte.Uitstekende service en tevens een gratis wasbeurt wat heel fijn was.

Panoven 70

3401 RB Ijsselstein