Alles gaat zo als het hoort. Goede informatie binnen redelijke tijd klaar.
Een vermogen betaald echter de service wordt steeds minder . Zelfs voor gebruikt gereedschap extra betaald .
Prima locatie Vriendelijk personeel
Dat ík altijd goed geholpen wordt
Auto zoals gevraagd op dezelfde dag klaar! Vriendelijk personeel, werd doorgebeld wat het ging kosten en dat bedrag klopte ook, auto rijdt goed, kortom heel tevreden en dat al een aantal jaren!
Gewoon top
Auto werd thuis opgehaald en na de onderhoudsbeurt weer netjes thuisgebracht.
Enige tijd geleden was er door een flinke storm een lege kliko tegen de rechter spiegel van mijn auto aan gewaaid. Ondanks dat ik langzaam door de straat reed lag de hele spiegel uit elkaar. Het zag er dramatisch uit. Na enig gepuzzel zat hij toch weer in elkaar en functioneerde hij nog. Ik hoefde alleen nog alleen nieuw spiegeltje te kopen want daar zat een scheur in. Ze hebben mij dus niet klakkeloos een hele nieuwe buitenspiegel aangesmeerd. Ik was heel blij met deze service.
Nadat de beurt was uitgevoerd, openden ik de motorkap. FF kijken. Tot mijn verbazing lagen de oude snaren op de motor. 3 stuks. Ik heb ze aan de monteur gegeven. Ben blij dat ik dit aantrof voor ik ging rijden. De schade had aanzienlijk kunnen zijn. Hydrauliek, aandrijving. En aanzienlijke motorschade,
Fijn!
Bij het aanbieden van de auto voor keuring en onderhoudsbeurt was ik vergeten het boekje waarin deze zaken vermeld worden mee te nemen. Er werd zo bleek mij later niet naar gevraagd. Ook niet bij het ophalen van de auto toen deze klaar stond. Omdat ik toen dat boekje aanbood werd alsnog daarin de beurt vermeld. Door het garage bedrijf ben ik er niet op gewezen dat het toch wel belangrijk is dat dergelijk onderhoud in het daarvoor bestemde boekje vermeld staat. Gelukkig dacht ik er op het laatste moment zelf nog aan.
Goede service, vriendelijk personeel
Fijne garage, prima service, vakkundig, klantgericht.
Everything was as expected
uitstekende communicatie en technisch lijkt het mij prima maar ik ben geen technicus dus het technische gevoel bij mij is ook prima.
Alle service in overleg, duidelijkheid, én na de klus, auto van binnen en buiten schoon opgehaald.
Goede ontvangst meedenkend en niet je het gevoel geven dat je gelijk moet beslissen. ze zoeken graag met je mee en wat voor de klant het beste is.
zie boven
Vriendelijk en behulpzaam
onderhoud goed gedaan en de auto word netjes schoongemaakt.
Prim
Goede garage. Zowel voor onderhoud als aanschaft van een auto. Ook de eigenaar mark en het personeel zijn zeer vriendelijk. Pas nog een onderhoudsbeurt laten doen aan m'n auto en was weer top. Auto gewassen na de beurt. Ik ben zeer tevreden.
Goed geluisterd naar onze wensen voor een nieuwe auto. Fijn geholpen en nemen alle tijd voor je.
Goed zoals verwacht, spijtig genoeg kwam ik er afgelopen weekend achter dat de wiel moeren van het linker voorwiel niet vast zaten
Goed geholpen
Panoven 70