Vriendelijk en behulpzaam
onderhoud goed gedaan en de auto word netjes schoongemaakt.
Prim
Goede garage. Zowel voor onderhoud als aanschaft van een auto. Ook de eigenaar mark en het personeel zijn zeer vriendelijk. Pas nog een onderhoudsbeurt laten doen aan m'n auto en was weer top. Auto gewassen na de beurt. Ik ben zeer tevreden.
Goed geluisterd naar onze wensen voor een nieuwe auto. Fijn geholpen en nemen alle tijd voor je.
Goed zoals verwacht, spijtig genoeg kwam ik er afgelopen weekend achter dat de wiel moeren van het linker voorwiel niet vast zaten
Goed geholpen
Prima garage, deskundig en klantvriendelijk.
Overleg wat er moet gebeuren en gedaan wat ik gevraagd had.
Goede ontvangst. Fiets ter vervanging. Heel tevreden. Voel me vertrouwd en veilig met deze vakmensen
Vakgarage Verbree denkt met u mee! Mijn auto moest na een ongeluk in Roemenië gerepareerd worden. Alles is in goed overleg gegaan en mijn auto is weer als nieuw.
Blij dat ik vroeg een afspraak had gemaakt. Goed Sarcee gebeld werd voor een diagnose en prijsopgave.
De medewerkers bij Vakgarage Verbree zijn vakkundig. Ze communiceren goed met de klanten, je komt niet voor (financiële) verrassingen te staan.
Ben goed en vriendelijk geholpen heel te vrede en een luisterend oor.
Ondanks drukte in de autobranche was er begrip dat het niet plezierig rijden is met een airco die niet werkt. Niks geen wachttijd van weken maar “kom maar dan kijken we even of het direkt verholpen kan worden” O.a. het vakmanschap van de monteur en het geduld wat hij had om antwoord te geven op mijn vragen was een voorbeeld dat Verbree, service, hoog in het vaandel heeft staan.
Goede service, op afgesproken dag snel geholpen....
Auto gebracht voor APK en onderhoud. Duidelijke uitleg en vooraf werd ik gebeld om af te stemmen welke reparaties uitgevoerd moesten worden.
Al tientallen jaren klant en dat tot zeer grote tevredenheid. Altijd netjes geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkers. Kortom een autobedrijf waar veel andere ( auto-)bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen !!
als ik een van onze mobiele voetuigen breng wordt die altijd goed nagekeken en waar nodig gerepareerd. de reparatie's en de daarbij behorende kosten worden eerts met mij besproken en in overleg uitgevoerd of op een later tijdstip.
Ik had schade aan mijn auto, dat is zo snel mogelijk hersteld. ik ben er zeer tevreden mee!
Behulpzaam, vriendelijk, vakkundig, transparant
Mijn camperbus door Anwb naar garage Verbree gebracht. Ondanks dat het ongepland was heeft men met kunst en vliegwerk de camperbus gerepareerd. Zo konden we toch nog met vakantie.
Mooi prijs eerlijk en open. Snel en betrouwbaar. Kan je auto in vertrouwde handen achter laten.
Netjes geholpen en goede leen auto gehad. Altijd vriendelijk en eenvoudig
Zeer fijne vakgarage waar we al een aantal jaren komen. Deskundig en klantvriendelijk personeel. Eerlijk over kosten. Kortom, hele fijne garage.
Panoven 70
3401 RB Ijsselstein