Vriendelijke ontvangst en duidelijke communicatie en netjes werk. Al jaren.
Goed en vlot geholpen
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. We staan graag weer voor u klaar!
Snel en eurog netjes de auto een onderhoudsbeurt gehad. Top
Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u tevreden bent over onze snelle service. Graag tot een volgende keer!
Vriendelijke garage, no-nonsense en helder in communicatie en overleg.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u onze service, communicatie en aanpak waardeert. We blijven ons inzetten om onze klanten vriendelijk en helder van dienst te zijn. Graag tot ziens!
Voor mijn Mercedes had ik rondom nieuwe remblokken vervangen besteld. Polderman belde me tijdens de werkzaamheden dat de achterste blokken nog best konden blijven zitten. Dat vind ik nou goede service…
Bedankt voor uw mooie review! Transparantie en eerlijkheid vinden we ontzettend belangrijk, dus fijn om te horen dat u dit waardeert. We helpen u graag veilig op weg en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Veel vakkennis aanwezig en super goeie service.
Bedankt voor de mooie review! We zijn blij te horen dat u onze service en vakkennis waardeert. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en we doen er alles aan om mee te denken en de best mogelijke service te bieden. We helpen u graag weer bij een volgend bezoek!
Geweldig team met een goede sfeer en passie voor hun werk. Na 48 jaar zie ik die passie nog steeds. Wat Bram en zijn vrouw zijn begonnen is er nu nog. ( ga zo door )
Wat een prachtige review, hartelijk dank! Het is bijzonder om te horen dat u onze passie en goede sfeer al 48 jaar ervaart. Dit soort complimenten motiveert ons om iedere dag het beste uit ons werk te halen. We waarderen uw vertrouwen enorm en zien u graag weer!
Zie boven.
Bedankt voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat de APK naar tevredenheid is afgehandeld en dat u de gezellige sfeer hebt ervaren. We zien u graag weer terug!
Er werd tijd gemaakt voor tekst en uitleg onder het genot van een kop koffie. Bij het ophalen van mijn nieuwe auto werd ik extra verrast door een gepersonaliseerde taart, als extra attentie.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze service en de persoonlijke aandacht. We vinden het belangrijk om tijd te maken voor onze klanten, en we zijn blij dat u de extra attentie hebt gewaardeerd. Veel plezier met uw nieuwe auto en graag tot ziens!
Vriendelijk en behulpzaam personeel zowel aan de balie als in de werkplaats.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en ons team. We staan altijd voor u klaar, zowel aan de balie als in de werkplaats. Graag tot ziens!
Goed, naar volle tevredenheid
Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u netjes, efficiënt en snel geholpen bent. Graag tot een volgende keer!
Enkele jaren ervaring. Goed bedrijf. Een tip . Graag ruitenwissers en verlichting in automaat stand laten staan .
Hartelijk dank voor de beoordeling, en goed dat u ons wijst op de automatische functies van verlichting en ruitenwissers. Na het controleren van de functies komt het inderdaad weleens voor dat het niet in dezelfde stand wordt terug gezet. We zullen er op letten.
Zolang wij in Lisse wonen , en dat is nu 18 jaar , zijn wij klant bij Garage Polderman. Onze privé auto en vroegere bedrijfsauto zijn al die jaren in onderhoud geweest bij deze garage. De klantvriendelijkheid en de vakkundige service staat boven aan de lijst van dit bedrijf. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de mensen die in dit bedrijf werken en hopen nog lang van dit garagebedrijf gebruik te mogen maken. Eindconclusie is : Een top garage met een prima service.
Bedankt voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u al jarenlang tevreden bent met onze service en klantvriendelijkheid. Het is een plezier om u te mogen helpen, en we kijken ernaar uit om u ook in de toekomst van dienst te zijn!
Zeer fijne dealer! Helpen je direct,snel en vakkundig. Al meerdere malen geweest dan wel voor onderdelen als informatie. Reageren vriendelijk en snel op email dus kortom zeker een aanrader!
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en vakkundige service. We staan altijd voor u klaar!
Vriendelijke receptie, je krijgt te horen wat er gedaan gaat worden tevens prijsindicatie Voorkomt verrassingen
Bedankt voor uw review! Fijn dat u onze transparantie en vriendelijkheid waardeert. We streven er altijd naar om duidelijkheid te bieden!
Nieuwe auto gekocht. Zeer goed geholpen
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze hulp bij de aankoop van uw nieuwe auto. Veel rijplezier gewenst!
Als klant altijd goed en vriendelijk geholpen. Zowel met 2e hands auto als met nieuwe auto.
Top garage
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Mitsubishi wintercheck uitgevoerd,en we kunnen de winter weer tegemoet zien.
Bedankt voor uw positieve review!
Vlotte afhandeling na onverwachts pech met de auto.
Bedankt voor uw mooie feedback! Fijn dat u tevreden bent over onze service en snelle afhandeling. We staan altijd voor u klaar!
Super geregeld
Bedankt voor mooie review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent.
Zie hierboven
Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over ons werk.
is goed
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Ik ben geweest voor reparatie aan de auto. Na de reparatie loop ik naar buiten en zie ik dat de motorkap open was gelaten. Dit was niet de eerste keer. Een paar maanden hiervoor ook geweest voor een reparatie en toen was de motorkap ook opengelaten. Toen kwam ik erachter op de snelweg en moest de vluchtstrook op. Aangegeven dat het de 2e keer was dat de motorkap was opengelaten na een reparatie. En dat dit levensgevaarlijk is. Dit werd weggewuifd met , het ligt aan de mechanisme.
Het spijt ons te horen over uw negatieve ervaring en we begrijpen uw zorgen. Veiligheid is voor ons een topprioriteit en dit is zeker niet de standaard die we nastreven. We willen graag met u in contact komen om dit verder te bespreken en ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden voorkomen.
Zoals altijd perfect geholpen en deskundig personeel
Bedankt voor uw geweldige feedback! Fijn om te horen dat u weer goed geholpen bent. We staan altijd voor u klaar!