Fijne garge
Bedankt voor uw beoordeling!
Bij bijzonderheden wordt er tevoren overlegd en uitgelegd, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan
Fijn dat u tevreden bent over onze werkwijze en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Tijdig een bericht gekregen dat de auto een beurt moet krijgen, daarin niet duidelijk aangegeven dat het een apk kon zijn. De receptie wilde een 'ophaalserviec bij tijdelijk uitval onderweg" aanbevelen, maar onze auto was al door Polderman in het Mitsu-systeem opgenomen. De auto werd op tijd overgedragen en in een zeer mooie staat
Fijn dat u ons wijst op de verbeterpunten, daar gaan we mee aan de slag! Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen.
Vriendelijk personeel en denk mee in oplossingen
Bedankt voor de mooie review!
Eerlijke betrouwbare garage, helpen je goed kan er altijd met een vraag terecht en doen niets zonder overleg, vriendelijke mensen en terzake kundig
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Onderhoudsbeurt uitgevoerd naar mijn wensen en heel snel gereed.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Ik kwam op een drukke vrijdagochtend met een technische storing aan mijn auto. De receptionist ging meteen in de werkplaats kijken om te zien of er ruimte was om e.e.a. te controleren. Binnen een paar minuten was hij terug met de boodschap dat er meteen naar gekeken werd. Binnen een half uur was het probleem opgelost, top.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Kwam voor service en kon de auto iets later inleveren om eerst de kinderen naar school te brengen.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Werd goed geholpen mooie uitleg over de auto echt perfect kon niet beter .
Fijn dat u tevreden bent en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Prettig: afspraken worden nagekomen, er is altijd ruimte voor vragen of toelichting en de onderlinge sfeer van de mensen die er werken is goed. Gelijkwaardig en aardig.
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en mooi om te lezen dat de goede onderlinge sfeer wordt opgemerkt!
Goed en betrouwbaar bedrijf
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Is prima verholpen en snel.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden!
Ben lang klant en als zodanig behandeld.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Van eerste t/m laatste contact moment, uitstekend!
Wat fijn dat u helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf! En hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!
vak mensen met veel ervaring.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Goede dienst, altijd denken met klant mee.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Heldere communicatie, prettige contacten, snelle service!
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling, zo krijgen we bevestigd dat we op de goede weg zijn! Dank!
Achteruitrijcamera geplaatst en auto netjes gewassen retour gekregen. top service.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Van te voren een goede richtprijs wat onderhoud gaat kosten. Hierna wordt de auto weer schoon afgeleverd. Jammer dat de garage op 30 minuten rijden zit voor mij. Maar de moeite waard.
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Klantvriendelijk, afspraken worden nagekomen, open, eerlijke en duidelijke benadering en zeer prettige communicatie.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de communicatie!
snel geholpen met defecte verlichting onder het genot van een lekker bakkie koffie.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Goede service. Heel gemakkelijk een afspraak te maken.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Wij komen al jaren bij Polderman; voor onze "nieuwe" auto's en het onderhoud hiervan. Niets op aan te merken. Je weet van te voren wat je kwijt bent, aardige en sociale medewerkers.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank dat u ons zo'n mooie beoordeling geeft!
geen problemen
Zeer klantvriendelijk, meedenkend.
Fijn om te horen dat u onze service kan waarderen en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!