Helder en duidelijk
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Alles verloopt zoals het hoort te verlopen, ik kreeg netjes antwoorden op mijn vragen van monteur. De app voor mijn auto werkt echter niet - een aantal keren bij garage laten resetten maar het werkt gewoon niet. Veiligheidsriem blijft los hangen - dit is sinds het begin. Auto heb ik nieuw gekocht en hij is 2 jaar oud sind 10/01/2024. Ik begrijp ook niet helemaal waarom een vrij nieuwe auto voor deze onderhoud moet terwijl hij vrij nieuw is, heel weinig gebruikt en mankeerd niets. Het is ook heel duur
zeer positief
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Uitstekende garage, alles volgens afspraak
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Jaarlijks onderhoud verloopt soepel. Ook voor kleine reparaties kun je snel worden geholpen
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Ik kom al meer dan 30 jaar bij Polderman over de vloer en weet dus precies wat de service inhoudt: betrouwbaar, snel, denken mee, vakmanschap en gezellige sfeer.
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Goede service, vriendelijke personeel. Ik ben heel tevreden over
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze cijfers! Daar zijn we blij mee!
Mijn auto moest voor een beurt en APK. Ik was van plan mijn auto eerst te wassen en uit te zuigen maar daar is het niet van gekomen. Toen ik mijn auto 's-middags kon ophalen, zag ik dat de auto gewassen en uitgezogen was. Wat een service!
Wat fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden! Natuurlijk is het schoonmaken van de auto iets wat we graag doen als extra stukje service.
Verplaatsen schermpje parkeersensoren. Werd prima meegedacht en kosten waren 'service'
Bedankt voor de mooie beoordeling!
in een word goed ze denken met je mee en je word goed geholpen ,
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor de mooie cijfers!
Zeer tevreden over uw garage
Fijn dat u tevreden bent en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Fijn om een garage te hebben die positief meedenkt en de klant centraal stelt.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over onze service!
Super bedrijf, waar ik fijn en goed wordt geholpen
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers. Daar zijn we heel blij mee!
GOED
Fijn dat u tevreden bent en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Een mooi bedrijf doen wat ze beloven.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Ze weten dat je komt. Fiets staat klaar. Reparatie is goed uitgevoerd. Je wordt gebeld dat de auto gereed is en zelf bij een kleine reparatie is je auto van binnen en buiten schoon. Top mensen van Polderman
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Goede uitvoering van werkzaamheden!
geen copmmentaar
Bedankt voor uw beoordeling!
Vriendelijke kleinschalig autobedrijf En ben tot nu toe héél blij met mijn auto!
Fijn dat u tevreden bent met uw nieuwe auto en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Prima geholpen
Mijn ervaring is altijd positief.
Zoals altijd top
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Prettig en eerlijk bedrijf
Bedankt voor de mooie beoordeling!
De zeer klantvriendelijke benadering is voor mij net zo belangrijk als het goed uitvoeren van onderhoud en schadeherstel. Complimenten voor het hele team. De dienstverlening vanaf het maken van een afspraak tot en met het ophalen van de auto is uitstekend.
Fijn dat u tevreden bent over onze werkwijze en goed om te horen dat u ons team waardeert. Een mooi compliment waar we heel blij mee zijn!
Top garage en service!
Fijn dat u tevreden bent over onze service en hartelijk dank voor uw beoordeling!