Een prima ervaring bij het vergaren van informatie over een auto. Uitgebreid de tijd, auto van motorgedeelte, tot kofferruimte, van interieur tot bedieningsknoppen, alles perfect uitgelegd. Geen vraag teveel, geen vraag te gek. Geen tijdsdruk en alles helder in eenvoudige taal uitgelegd. Kortom, hier staat de klant echt centraal !!
Bedankt voor deze mooie review! Het is geweldig om te horen dat u de uitleg en onze aandacht voor uw vragen zo hebt gewaardeerd. We streven ernaar om elke klant op deze manier te helpen en duidelijke informatie te geven. Fijn dat u dit zo hebt ervaren, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Er wordt goed geluisterd en netjes omgegaan met vragen die wij hadden.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We zijn blij dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Graag tot een volgende keer!
Ze waren kennelijk vergeten dat ik zou wachten. Voelden zich kennelijk ook schuldig want kreeg als goedmakertje wel korting. Maar dit mag met 2 man achter de balie niet gebeuren!
alles werd naar behoren afgehandeld
Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u onze vriendelijkheid en behulpzaamheid waardeert en dat alles naar wens is afgehandeld. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We zijn blij dat u onze vriendelijkheid en behulpzaamheid waardeert. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent en natuurlijk is het schoonmaken van de auto iets wat we graag doen als extra stukje service.
Fijne service, vriendelijke mensen die er werken, goed geholpen
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
Wij zijn naar volle tevredenheid geholpen bij het inruilen van onze auto voor een Mitsubishi Eclipse Cross.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent! Veel goede en veilige kilometers in jullie nieuwe auto!
Ik rij er graag voor om.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over ons werk!
Een garage om aan te bevelen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Alleen jammer dat de auto met een probleem is teruggegeven
Dank voor uw reactie! Vervelend dat de auto met een probleem is teruggekomen, maar zoals besproken gaan we dat netjes voor u oplossen!
Prima garage, Afspraak is afspraak en soms zelfs meer.
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we blij mee!
Zie boven
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Heb het gevoel dat ik altijd met vragen bij jullie terecht kan.
Bedankt voor het compliment en de mooie cijfers!
Zoals boven vermeld.
Hartelijk dank voor uw review!
Mijn dynamo moest vervangen worden en deze was zelfs in 1 dag geplaatst door een verschuiving in hun planning.
Fijn dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Je wordt goed geholpen en luisteren naar je
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Verder hebben wij nog geen verdere ervaring na het kopen van een auto.
Fijn dat u ons wilde beoordelen, en natuurlijk zijn we dankbaar voor de mooie review!
Prettige balie,en verdere afhandeling
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Wij komen al 50 jaar bij polderman en alleen maar goede ervaringen. Staan altijd klaar . Helpen altijd goed.
Fijn om te horen dat u weer helemaal tevreden was na het bezoek aan ons bedrijf!
Bij Polderman kun je altijd terecht vooor onderhoud of een andere auto, prima bedrijf.
Fijn dat u ons wilde beoordelen met deze mooie cijfers! Daar zijn we heel blij mee!
Niets is te veel,,,
Fijn dat u tevreden bent en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Gewoon een lamp vervangen, zonder afspraak, 20 minuten, goed hoor
Bedankt voor uw beoordeling!
Heel vriendelijk, alles is vlot verlopen.
Gepland onderhoud in 1 dag uitgevoerd
Hartelijk dank voor uw beoordeling!